ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 29 червня - 1 липня

Культура 2765
Вже у цю суботу відбудеться фестиваль молоді "My Fest"
Вже у цю суботу відбудеться фестиваль молоді "My Fest". Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

Яскравою подією цих вихідних в Хмельницькому сміливо можна назвати молодіжний фестиваль «My Fest». Організатори підготують одразу кілька різних локацій поблизу міського пляжу: буде музична сцена, літературна сцена, зона розитку , мистецька, дитяча, спортивна зони. А також нічні перегляди фільмів, флешмоб із фарбами холі і багато іншого цікавого. 

Крім цього, у кількох закладах міста відбудуться вечірки і виступи музичних гуртів. У п’ятницю в художньому музеї розкажуть про те, чому іноді необхідно звертати увагу на роль кольору в культурному процесі.

У суботу на майданчику біля кінотеатру Шевченка пройде фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка», а в неділю там стартує конкурс із соціальних та вуличних танців.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. В арт-центрі "MASLO" показують проект «Афтепаті». У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин у стилі «ню» "Неприхована краса". В приміщенні обласної наукової бібліотеки експонують колекцію ілюстрацій "Більше ніколи поза увагою!", присвячену дискримінованим жінкам в Україні.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (29 червня)

 

Фото: pustunchik.ua

Лекція "Зручне/незручне Рожеве" і перегляд фільму "Ні!Ні!Ні!"

У рамках "Рожевої виставки" у галереї "На Проскурівській" відбудеться лекція кураторки виставки Аніти Немет "Зручне/незручне рожеве" про те, чому іноді необхідно звертати увагу на роль кольору в культурному процесі.Також після лекції відбудеться перегляд фільму сучасного українського художника Миколи Рідного "Ні!Ні!Ні!" (2017).

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: 2.5 Years Hitchhiking Around the World

Модератори зустрічі - Jon і Eva Mohoney. У вересні 2015 року вони все кинули в Москві й вирушили подорожувати. Заа 2.5 роки пройшли маршрут через 33 країни й отримали безліч уроків, які змінили їхнє життя. Як це було - вони й розкажуть на зустрічі.

Коли: 17:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Івент "Magento Meetup & Contribution Day"

Організатори запросили міжнародних гостей, які поділяться своїм досвідом роботи з #Magento 2 на мітапі, а вже наступного дня, пліч-о-пліч з ентузіастами,
візьмуть участь у Contribution Day. Спікери: Valeriy Nayda (Magento, Kiev, Ukraine) — «Темная сторона Magento или как не нужно делать»; Alexander Paliarush (Magento, Austin, Texas) — «GraphQL in Magento 2»; секретний спікер.

Коли: 17:00

Де: Atwix, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Субота (30 червня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль My FEST

Крім двох сцен, буде обладнано близько 10 різних локацій. Хедлайнерами фестивалю стануть гурт "KARNA", хмельницький гурт "Безодня" та поп-виконавець Ivan Navi. Територю молодіжного парку поділять на різнотематичні зони: спортивну, наукову, художню, літературну та торговельну. Також на захід завітає відомий український сучасний письменник Любко Дереш. Уночі показуватимуть фільми просто неба та ще очікує багато цікавих сюрпризів.

Коли: 8:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Курс із домедичної допомоги "Врятувати життя може кожен!"

Це шестигодинний інтенсив, багато шокуючих фактів та море практики. Програма курсу побудована так, що усі отримані знання можна одразу закріпити на практиці(25% теорії і 75% практики). Дізнаєтеся механізми допомоги при кровотечах, зупинці серця, інфарктах, інсультах, епілепсії, удавленні, утопленню та інших критичних ситуаціях. Найважливіше те, що наявність базової медичної освіти не є обов'язковим, адже програма максимально адаптована під потреби і знання пересічної людини, котра прагне вміти надавати домедичну допомогу. Навчання проводитимуть досвідчені фахівці відповідно до рекомендацій і протоколів Європейської Ради Реанімації та Американської асоціації серця.

Коли: 19:00

Де: ІІ поверх кафе-кондитерська "Цукерня", вул. Проскурівська, 45

Вартість: 450 гривень

Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Фестиваль "Гуляночка" продовжується і сьогодні відбудеться конкурс на краще дитяче свято.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас від Ольга Винник "Секрети мейк-апу"

У програмі заходу: секрети макіяжу; як працюють із селебрітіз; показ фреш мейк-ап; відеопоказ смоукі айз від Марго Холдер. Майстер-клас із наймоднішого мейку, лайв-історії про те, як це було і які таємниці відкрив Лондон, шампанське та покази.

Коли: 18:00

Де: ТРЦ "Либідь Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 300 гривень - до 29 червня; 350 гривень - у день заходу

Неділя (1 липня)

 

Фото: kult.km.ua

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Концерт "Польська хорова музика XVI-XXI ст."

Участь беруть: Хор CAPPELLA CORALE VARSAVIANA (Варшава) Диригент - Роман Ревакович. У програмі: твори Вацлава з Шамотул, Миколая Ґомулки, Ґжеґожа Ґервази Ґорчицького, Фелікса Нововєйського, Миколая Ґурецького, Юліуша Луцюка, Юзефа Свідера, Бартоша Ковальського, Дзмітри Либіна (Білорусія), Богдана Сегіна (Україна).

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую