ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 2-8 липня

Культура 3285
У п
У п'ятницю ввечері на міському пляжі розпочнеться святкова програма до Івана Купала. Фото: автора

Програма заходів.

Цього тижня до нашого міста приїжджає американський гурт Cisco & the Racecars з двома безкоштовноими концертами. Львівські актори зіграють комедію «Звідки беруться діти» на сцені театру Старицького. А музикантка Nadine презентує нову пісню на «ДАХу».

Любителів кіно запрошують на майданчик до центру «Плоскирів». Там протягом вівторка-четверга транслюватимуть фільми під відкритим небом.

Батьків кличуть на безкоштовну зустріч із психологом поговорити щодо літнього оздоровлення дітей.

У ніч з п’ятниці на суботу хмельничани святкуватимуть Івана Купала. Цього року святкова програма відбудеться в Молодіжному парку.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди. В арт-центрі "MASLO" показують проект «Афтепаті». У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин у стилі «ню» "Неприхована краса".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (2 липня)

 

Фото: YouTube

Виступ гурту Cisco & the Racecars (USA)

Непересічна подія для нашого міста – приїзд американського гурту Cisco & the Racecars. Не пропустіть можливість почути справжній блюграс, народну американську музику, корені якої засягають в ірландську, шотландську й англійську традиційну музику. Блюграс — химерна суміш музики іммігрантів із Британських островів, афроамериканців, а також джазу і блюзу. У Хмельницькому у Cisco & the Racecars буде два виступи.

Коли: 20:00

Де: Мистецький дворик музичної школи №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Музичний вечір NADINE

Незабутній спів та звуки фортепіано звучатимуть у самому центрі міста з виглядом на парк. Подарунком для слухачів буде презентація новоі пісні Nadine “Lift you up”.

Коли: 19:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Комедія «Звідки беруться діти»

Актори Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича приїздять на гастролі до Хмельницького. Одна із запланованих вистав - комедія "Звідки беруться діти". Лірична притча про жіноче щастя. Це історія восьми молодих жінок, які проживають у провінційному пологовому будинку за два дні ціле життя. Одній з них не потрібна шоста дівчинка в родині, у іншої – «випадкова» дитина, а третій героїні взагалі не судилося стати матір’ю… Та всі ці жіночі проблеми стають несуттєвими, коли до їхнього товариства приєднується вагітна «за замовленням» Оксана.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 35-80 гривень

Вівторок (3 липня)

 

Фото: автора

Перегляд фільму "Диво" під відкритим небом

Драматичний фільм, заснований на однойменному творі Р. Дж. Паласіо, розповість неймовірну історію про маленького хлопчика на ім'я Оггі Пуллман, якому через кілька днів іде в п'ятий клас. Оскільки до цього він навчався з матір'ю і ще ніколи не був у школі, хлопчина неймовірно хвилюється з цього приводу. Річ у тому, що з самого народження малюк страждав від важких фізичних недоліків. Йому довелося перенести цілих двадцять сім операцій, щоб він зміг бачити, дихати і чути без слухового апарату. Але всі маніпуляції хірургів не зробили Оггі щасливим, адже його обличчя так і залишилося потворним. Тому хлопчик, володіючи прекрасним почуттям гумору, звик носити на голові шолом космонавта, щоб ніхто не лякався. Але ось прийшов час відправлятися в школу, де потрібно не тільки вчитися, а й спробувати подружитися з однокласниками. Але як це зробити, якщо ти не такий як всі, і більшість школярів тебе просто лякається, а інші починають знущатися?

Коли: 20:30

Де: майданчик біля СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Театральна вистава  "Розлучення по-французьки"

Актори Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича приїздять на гастролі до Хмельницького. Одна з вистав, що вони презентуватимуть, - комедія "Розлучення по-французьки".

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Виступ гурту Cisco & the Racecars (USA)

Непересічна подія для нашого міста – приїзд американського гурту Cisco & the Racecars. Не пропустіть можливість почути справжній блюграс, народну американську музику, корені якої засягають в ірландську, шотландську й англійську традиційну музику. Блюграс — химерна суміш музики іммігрантів із Британських островів, афроамериканців, а також джазу і блюзу. У Хмельницькому у Cisco & the Racecars буде два виступи.

Коли: 19:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: безкоштовно

Середа (4 липня)

Фото: з архіву

Перегляд фільму "Таємне життя Волтера Мітті"

Комедія про доброго дивака Уолтера (Бен Стіллер), який працює рядовим редактором у популярному журналі «Life». У своїх мріях він багато на що здатен, він сильний, вродливий та чарівливий. А головне – він готовий здійснити подвиг. У будь-який момент наш герой може поринути у свої мрії, не помічаючи нічого довкола. І не важливо, що в житті над ним глузують, а нудна та одноманітна робота не обіцяє нічого нового. Усе йшло звичним чином допоки Уолтер не зустрів загадкову жінку. «Таємниче життя Уолтера Мітті» - екранізація геніального оповідання Джеймса Тербера. Автор неймовірно точно зумів зобразити фантазера та його відірваність від усього, що відбувається у житті. В англійській мові існують слова, що пішли від імені головного героя, та вказують на людину, який більше часу витрачає на мрії, аніж на реальність.

Коли: 20:30

Де: майданчик біля СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

 Четвер (5 липня)

Фото: polilog.com.ua

Психолог просто неба «Рекомендації для батьків щодо літнього оздоровлення»

Батьки зможуть поспілкуватися з дитячим психологом щодо того, як влаштувати дозвілля своїм чадам на літо.

Коли: 12:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Зустріч" Як швидко знайомитися з потрібними людьми"

Модераторки зустрічі - Марія Жиліна та Вікторія Рудоміна. Говоритимуть про мистецтво комунікації, як знайомитися з людьми правильно, що таке ефективний нетворкінг і які є його види.

Коли: 11:00

Де: Львівська майстерня шоколаду, вул. Грушевського, 65

Вартість: 50 гривень

Перегляд фільму "У гонитві за щастям"

Події фільму «У гонитві за щастям» починаються в Каліфорнії 1980-их. Там живе небагата родина Кріса Гарднера, хорошого батька, але невдачливого комівояжера. Він прикупив партію непотрібних в медицині приладів і намагається перепродати апарати до міських клінік. Прилади, які вичерпали всі заощадження бідолахи Гарднера, ніхто не хоче купувати: вони губляться, ламаються, їх крадуть, а практикуючі лікарі навідріз відмовляються купувати новітній запатентований винахід. Дружина героя Лінда, змучена бідністю і безперспективністю спільного життя, залишає чоловіка і п'ятирічного Кріса-молодшого заради підвищення в Нью-Йорку. Залишившись без грошей, дружини і з малюком під пахвою, Гарднер незабаром позбавляється зйомної квартири, звідки його виганяє домовласник. Опинившись на вулиці, збанкрутілий торговець тензіометрами влаштовується стажистом у маклерську контору, сподіваючись стати фахівцем-брокером. Заради маленького Кріса, що мріє про баскетбольний м'ячик, Гарднер хоче досягти успіху, а поки разом із синочком штовхається в нічліжках і рахує центи в кишені.

Коли: 20:30

Де: СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

 П'ятниця (6 липня)

Фото: з архіву

Святкова програма «Магічна ніч на Купала»

У п'ятницю ввечері на вас чекають майстер-клас із плетення купальських вінків, боді-арт у стилі "Етно", фуд-корт; театралізоване дійство "Ой, на Купала...", концертна програма; вогняне шоу; купальська вечірка з DJ Zoin та Taras FTBT.

Коли: 19:00

Де: Молоджіний парк

Вартість: безкоштовно

Субота (7 липня)

 

Фото: imagepro.by

Воркшоп "Муд борд"

Євген Демченко - керівник відділу веб-дизайну в 1+1 media, у минулому арт-директор Pokupon і Kaffeine Communications, дизайнер MEGOGO. Тези воркшопу: організація збору зображень і даних для МБ; систематизація даних; процес створення МБ і документації до нього; проведення презентації/тестування; аналіз і систематизація відібраного матеріалу; проведення розробки концепції продукту; збір МудБорду; проведення презентації з тестуванням; аналіз і структурування відібраних матеріалів; впровадження рішень у концепцію.

Коли: 11:00

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 600 гривень до 6 липня, 650 гривень у день заходу

Неділя (8 липня)

Фото: Learning.ua

Бесіда "Життєві сценарії, які закладають дітям"

Із великою долею впевненості можна стверджувати, що життєвий сценарій - це свого роду - доля, що формується вранньому дитинстві під впливом батьків. Сімейний сценарій містить встановлені традиції і очікування для кожного члена сім'ї, які успішно передаються з покоління в покоління. Отримавши припис батьків, дитина приймає психологічні позиції і встановлює ролі, необхідні для здійснення своєї життєвої драми.

Коли: 13:00

Вартість:150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую