ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 16-22 липня

Культура 2766
Хмельничанам підготували чимало цікавих заходів
Хмельничанам підготували чимало цікавих заходів. Фото: з архіву

Програма заходів.

Незалежно від пори року вільний час потрібно проводити цікаво та активно. Тому для хмельничан, які хочуть бачити трохи більше, ніж стіни офісу, підготували цікаві заходи на будь-який смак.

Розпочнеться тиждень із книжкової виставки присвяченої 100 річниці від народження письменника Василя Барки. А закінчиться перший робочий тиждень не менш пізнавально - із тренінгу з енергоефективності.

Далі програма заходів буде не менш цікавою – на містян очікують майстер-класи, презентації книг. Робочий тиждень завершуватимуть музично – із пре-паті фестивалю "Respublica" та виступу Submatukana на ДАХу. На вихідні хмельничан чекає грандіозний дитячий фестивалю.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому. 

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (16 липня)

Презентація книжкової виставки «Світоч віри»

Виставка присвячена  100 річниці від народження Василя Барки. ін відомий далеко за межами рідної землі український письменник, релігійний філософ, літературознавець, педагог. Для звичайного читача в Україні поки що він – лише автор роману «Жовтий князь», про Голодомор 1932—1933 рр. Саме цей твір за життя автора закордонна громадськість двічі висувала на Нобелівську премію.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28.

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Енергоефективність у промисловості"

Інженери, експерти та консультанти з енергоефективності та енергозбереження мають можливість узяти участь у чотириденному навчальному тренінгу "Енергоефективність у промисловості".Кількість місць обмежена - не більше 15 осіб.

Коли: 9:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38.

Вартість: 2500 гривень.

Вівторок (17 липня)

Фото: з архіву

Виставка фотографій "Довга дорога" Олега Куцького

Олег Куцький має 104 нагороди з міжнародних виставок та конкурсів, зокрема 33 золоті медалі. Про добірку світлин "Довга дорога" автор думає так: "Дуже складно та важко писати про дорогу. Дорога безкінечна, початок та кінець дороги — загубились в безкінечності... Безкінечність повита туманом та розмита часом і також — дорогою... Тому дуже короткі нотатки на краю дороги про цю фотовиставку".

Коли: упродовж дня

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Середа (18 липня)

Фото: appliededucation.edu.au

Майстер-клас «Ресурс сучасного бухгалтера»

Майстер-клас «Ресурс сучасного бухгалтера» проводить Людмила Фролова – практикуюча психологиня, лекторка та бухгалтерка. Також сьогодні крута вечірка з музикою та розвагами, святковий фуршет із шампанським, конкурси, подарунки і багато сюрпризів.
Коли: 18:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38.

Вартість: 400 гривень.

Презентація курсу "Graphic Design"

У серпні у Avivi It Academy стартує тримісячний курс графічного дизайну. Він розрахований як на дизайнерів із досвідом, так і на початківців, які починають вивчати цю галузь. На презентації курсу познайомять із ментором Максимом Ткачуком та рокажуть про сучасні тенденції у графічному дизайні.
Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109.

Вартість: безкоштвоно.

Четвер (19 липня)

 

Фото: cbs.km.ua

Зустріч із Аліною Козік "Як я це роблю"

Хмельничанка Аліна Козік розповість про те, що вміє і що робить для організації заходів. Говоритиме про особисту мотивацію, просування проекту (реклама), "що-коли-як-чому" - про все розкаже, покаже, що спрацьовує, а що тільки дарма гроші витягує.
Коли: 18:30

Де: Хмельничанка, вул. Кам'янецька, 48.

Вартість: 700 гривень.

Школа медіаграмотності у бібліотеці

У центральній міській бібліотеці хмельничан навчають медіаграмотності. У книгозбірні організували курс, що допоможе орієнтуватися в інформаційному просторі, відрізняти правду від фейків та пропаганди. Кожен бажаючий має можливість долучитися до будь-якого уроку.
Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система
Хмельницький, вулиця Подільська, 78

Вартість: безкоштвоно

П'ятниця (20 липня)

Фото: khm.gov.ua, ДАХ - Відкритий простір для відкритих людей

 

Пре-паті фестивалю "Respublica"

 «RespublicaFEST» один із найбільших музичних та street-art фестивалів в Україні. Цьогоріч він відбудеться у Хмельницькому з 31 серпня до 2 вересня.
Коли: 19:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18.

Вартість: безкоштвоно

Розважальна програма "Водяний бум"

У програмі заходу веселі забави для молодших хмельничан, цікаві конкурси та насичена шоу-програма, окрім того будуть визначені та нагороджені переможці ігор та конкурсів. СКЦ "Плоскирів" за допомогою подібних заходів намагається зацікавити сучасних діток та підлітків у активному відпочинку на свіжому повітрі,
Коли: 15:00

Де: Стадіон СКЦ "Плоскирів", вулbwz Курчатова, 90.

Вартість: безкоштвоно

Виступ Submatukana на ДАХу

SUBMATUKANA - один із небагатьох активних колективів старої школи Дніпра, який грає електронну танцювальну музику наживо!Ніякої діджейської апаратури! Submatukana виступає виключно наживо! Це повноцінний перфоманс із синтезаторами, семплерами і драм-машинами, який супроводжується футуристичним анімаційним відеорядом, створеним культовим мультиплікатором Kol Belov!

Коли: 18:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38.

Вартість: 100 гривень

Субота (21 липня)

Фото: flowair-aviation.com

Стрибки з мосту в Кам'янці-Подільському

Стрибки здійснюються з найвищого мосту в Україні - "Стрімка лань". Його висота 53 метри. Фото стрибків безкоштовно.

Коли: 11:00

Де: м. Кам'янець-Подільський.

Вартість: 290 гривень.

Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Фестиваль "Гуляночка" продовжується і сьогодні відбудеться конкурс на краще дитяче свято.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Вартість: безкоштовно

Трансформаційна гра "Чоловік+Жінка"

Прем'єра нової гри. Про одвічно актуальну тему "Чоловік + Жінка", про стосунки, про їх пошук, про очікування, про зміни, про любов, про магію, яка виникає між двома людьми, про помилки і про уроки ...

Коли: 16:00

Де: м.Хмельницький.

Вартість: 500 гривень

Презентація курсу “Front-end Developer”

Web-розробка – одна із найбільш затребуваних та високооплачуваних професій, вона налічує декілька більш вузьких галузей, однією з яких є Front-end. Багато людей цікавиться, чим саме займаються Front-end-розробники та що потрібно, аби опанувати цю професію. Якщо вам це також цікаво, приходьте на презентацію курсу "Front-end розробки".

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна академія "ШАГ", вул. Подільська, 93.

Вартість: безкоштовно

Пікнік "Полісдей"

У Молодіжному парку буде купа активностей. Головною фішкою події буде те, що пікнік ми проводимо спільно з Патрульною поліцією міста! Поліцейські, це такі люди в спеціальній формі, які попереджають правопорушення у місті та затримують тих, хто уже перетнув межу закону. Вони озброєні і жарти з ними не доречні.

Коли: 16:00

Де: Молодіжний парк.

Вартість: безкоштовно

Неділя (22 липня)

Фото: з архіву

Стрибки з мосту в Кам'янці-Подільському

Стрибки здійснюються з найвищого мосту в Україні - "Стрімка лань". Його висота 53 метри. Фото стрибків безкоштовно.

Коли: 11:00

Де: м. Кам'янець-Подільський.

Вартість: 290 гривень.

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую