ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 7-9 вересня

Культура 3112
Кожен знайде щось до душі
Кожен знайде щось до душі. Фото: Freepik

Програма заходів.

Щоб ви могли сповна насолодитися теплими осінніми днями, у Хмельницькому запланували чимало цікавинок на вихідні. Спортивні змагання, велогонка, тренінги, майстер-класи та багато іншого чекає на вас найближчими днями.

У п'ятницю в мистецькій залі музею історії міста Хмельницького відбудеться відкриття виставки гобеленів Юлії Степанюк. Розпочнеться відкритий чемпіонат міста з баскетболу серед юнаків та дівчат.

Найбільше подій підготували на суботу. Цього дня Хмельницький долучається та міжнародної акції #ДійЗаКлімат. У програмі – інформаційна здибанка, велозаїзд, флешмоб. На майданчику біля кінотеатру Шевченка презентуватимуть дитячі гуртки, у Молодіжному парку відбудеться кіно просто неба.

Гарна новина для любителів двоколісних. У неділю пройдуть велоперегони «Подільська Сотка 2018». Протягом десятигодинного заїзду учасники мають доїхати до Кам’янця.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій "Спосіб життя».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (7 вересня)

Фото: static.wixstatic.com

Художні гобелени подолянки Юлії Степанюк презентують у Хмельницькому

На відкритті виставки хмельничани і гості міста матимуть змогу не тільки на власні очі помилуватися барвистими гобеленами пані Юлії та поспілкуватися з нею, а й взяти участь в авторському майстер-класі з мистецтва ткацтва.

Коли: 15:00

Де: музей історії міста Хмельницького, вул. Проскурівська, 30

Вартість: безкоштовно

Змагання серед вихованців секції ВСБ

У спортивно-культурному центрі "Плоскирів" відбудуться змагання з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Коли: 15:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Відкритий чемпіонат міста з баскетболу серед юнаків та дівчат

Відбудеться відкритий чемпіонат міста з баскетболу серед юнаків та дівчат, присвячений всеукраїнському Дню фізичної культури і спорту.

Коли: 12:00

Де: Баскетбольний майданчик в парку ім. І. Франка, вул. Проскурівська, 66

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: New England 2.0

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератори зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: ПОдорожі Америкою: Нова Англія 2.0.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, ВІкно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (8 вересня)

Фото: з архіву

Презентація гуртків «Яскраві таланти»

Це дійство буде проведено, щоб познайомити дітей з гуртками палацу творчості, адже саме тут можливо побачити навколишнє через об'єктив; поринути у світ українського мистецтва й національних традицій через малювання, ліплення, паперопластику; відчути красу музики у серці та самому заспівати; захопитись народною, бальною, сучасною хореографією; спробувати себе в ролі конструктора літаків, автомобілів, водних суден; стати журналістом та визнаним лідером; бути неперевершеним актором та витонченим гімнастом, яскравим декламатором та ведучим. А головне ? знайти справжніх друзів!

Коли: 12:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Концерт DZIDZIO

Крутий, веселий, шалений Дзідзьо у Кам'янці-Подільському з концертом.

Коли: 19:00

Де: Мотобольний стадіон, вул. Грушевського, 31

Вартість: 250-490 гривень

Тренінг "Zavtraman. Візьми СВОЄ ЖИТТЯ під контроль"

Алла Клименко - психологиня, сертифікована коучиня й тренерка зі щастя. На тренінзі Алла розповість про те, як працює мозок, у які пастки він потрапляє і через що ми постійно відкладаємо важливі для нас зміни "на завтра". На заході розбиратимуться, як діє механізм мотивації і які невеликі вправи можна виконувати щодня, щоб мозок працювавна тебе. Також Алла розкаже декілька секретів про позитивне мислення і принципи його роботи. Програма має 6 етапів змін.

Коли: 15:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1а

Вартість: 400-800 гривень

Домедична допомога при ДТП

Курс рекомендований усім учасникам дорожнього руху: водіям, пасажирам транспортних засобів, пішоходам та велосипедистам. На відвідувачів чекає восьмигодинний інтенсив, багато шокуючих фактів та практики на манекенах і під час симуляцій. Програма курсу побудована таким чином, щоб усі отримані знання можна було відразу закріпити на практиці .

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість курсу: 450 грн. (в день проведення курсу 500грн)

Подвійний майстер-клас для батьків і для дітей

Майстер-клас для батьків. Після майстер-класу: знайдете спільну мову з своїм, вже такою майже дорослою і такою дорогою дитиною; зможете легко спілкуватися і знаходити спільні теми; навчитеся правильно мотивувати дитину; дізнаєтесь простий алгоритм перетворення дитячого хобі у власну справу. Майстер-клас для дітей. Після майстер-класу: дізнаєтеся секрети створення власної справи; навчитеся шукати клієнтів в інтернет; зможете зробити перші кроки до власного успіху.

Коли: 11:00

Де: Бізнес-Школа МВА для дітей, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Міжнародна акція #ДійЗаКлімат

Хмельницький долучається та міжнародної акції #ДійЗаКлімат та хоче стати на шлях 100% ВДЕ (відновлювані джерела енергії). 8 вересня увесь світ боротиметься за клімат. Хмельницький боротиметься за 100% ВДЕ.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Кіноперегляд просто неба

Кіно на березі річки! Беріть з собою друзів,коханих, родину. Беріть ковдрочки та смаколики і гайда! Дивитимуться детективну комедію зі справжніми копами, які, можливо, зламають багато стереотипів і міфів про справжнє розслідування і свою роботу.

Коли: 19:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Неділя (9 вересня)

Фото: автора

Велоперегони «Подільська Сотка 2018»

Маршрут: Хмельницький - Немичинці - Городок - Смотрич - Кам'янець-Подільський. Фініш о 20-ій годині.

Коли: 10:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Дитячий кулінарний майстер-клас «Готуємо Бургери»

Запрошують дітей спробувати себе у ролі майстер-шефів :)«Школа Маленького Кухаря» у дитячому «Ням Ням» кафе проводить кулінарні майстер-класи щонеділі. Цієї неділі — готуватимуть бургери! Із собою мати гарний настрій.

Коли: 16:00

Де: Дитяче "Ням-Ням" кафе, вул. Свободи, 1а

Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава «Лікар Айболить» (ПРЕМ'ЄРА)

Вистава вчить не боятися лікарів і бачити в них добрих помічників і друзів, виконувати їхні поради, любити і допомагати тваринам. Вистава весела, музична, добре сприймається глядачами і не залишає їх байдужими. Дитина отримує урок, навчається доброзичливості і дружбі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 27-30 гривень

Майстер-клас "Емоційний інтелект дитини"

Хочете бачити свою дитину високоморальною та відповідальною людиною? Розвивайте у ній емоційний інтелект. На майстер-класі дізнаєтеся: як краще розуміти настрій дитини; як розпізнавати емоції дитини й управляти ними; як проявляти емпатію; як закласти основу для підтримки близьких стосунків зі своєю дитиною на всіх етапах її розвитку.

Коли: 10:00

Де: м. Хмельницький (уточнювати за вказаними контактами)

Вартість: 200 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую