ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 30 листопада - 2 грудня

Культура 2810
У перші вихідні зими хмельничанам влаштують свято
У перші вихідні зими хмельничанам влаштують свято. Фото: 2plus2.ua

Програма заходів.

З початком зими в нашому місті розпочне діяти різдвяний ярмарок. Урочисте відкриття головної ялинки міста та різдвяного ярмарку відбудеться вже цієї суботи. У перший вечір грудня організатори обіцяють концерт від народних колективів, вечірку з ді-джеєм і дзеркальне шоу.

Чимало майстер-класів для дітей і дорослих запланували на ці вихідні. Не обійдеться без яскравих вистав у театрі Старицького і ляльковому театрі. В суботу в Хмельницькому пройде фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво БУТИ».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка. В обласному художньому музеї діє мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля». Виставку фотографій «Стінопис: вулицями США» можна переглянути в обласній науковій бібліотеці. В арт-центрі "Масло" діє художня виставка "Backstage".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (30 листопада)

Фото: з архіву редакції

Концерт ONUKA

Назва проекту «ONUKA» (тобто «онука») — це данина поваги до видатного українського майстра музичних інструментів Олександра Шльончика, дідуся солістки ансамблю Наталії Жижченко. За словами Нати: «Він зробив мою першу сопілку, навчив грати, сформував у мене розуміння Батьківщини».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 240-590 гривень

"Гальчевський фест"

Цього року "Гальчевський фест" відбуватиметься протягом 30 листопада – 1 грудня. Перший день фестивалю буде у Хмельницькому. У програмі: історичний диспут і концерт. Наступного дня фестиваль "переїде" на Віниччину.

Коли: 14:00

Де: Виставковій зала Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Вартість: безкоштовно

Субота (1 грудня)

Фото: з архіву редакції

Відкриття Різдвяного ярмарку

Із 1 грудня у Хмельницькому діятиме Різдвяний ярмарок. Упродовж зимових свят у середмісті поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, поряд з головною ялинкою та гостиною Святого Миколая, розташуються будиночки з різними сувенірами, їжею та напоями. На вас чекають концерти, вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів. У програмі відкриття казкове дійство засвічення вогнів на головній ялинці міста, перша зимова вечірка з DJ Marbaks, дзеркальним шоу та білими ведмедями.

Коли: 18:00

Де: Вул. Проскурівська

Вартість: безкоштовно

Воркшоп "Обережно: святкові продажі у соцмережах"

Що таке святкова стратегія продаж у соціальних мережах? Невже це настільки важливий документ, без якого всі зусилля з просування бренду або товару в соціальних мережах можуть виявитися марними? Чому ми активовуємося саме у святковий період? Як правильно вибудувати цю стратегію, що необхідно врахувати та чи є сенс прописувати все дуже детально? Знайти відповіді на всі ці та інші питання ви зможете на воркшопі від Creative SMM.

Коли: 13:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість - 650 грн

ХІV Хмельницький фестиваль "Мистецтво БУТИ"

Цього разу фестиваль налічує понад 60 майстер-класів: гармонізація внутрішнього світу; стосунки чоловіка та жінки; бізнес-напрямок; пактики Прощення; стосунки батьків і дітей; розкриття жіночності та особистої сили; слов'янські методи зцілення; трансформаційні та психологічні ігри; Творчість, Краса, Омолодження, ладування; оздоровчі техніки.

Коли: 9:30

Де: Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут, вул. Кам'янецька, 3 (зупинка "Юність")

Майстер-клас "Полімери: виготовлення штучного снігу, лизун"

Діти обожнюють лизуни! Тут учитимуться їх робити самостійно. Курси науки в дитячому центрі Pixel розкривають секрети виготовлення крутих лизунів за простими, але перевіриними рецептами. А ще учасники виготовлятимуть штучний сніг. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Дитяча казка у театрі "Дивень"

Актори театру підготували дитячу казку для маленьких поціновувачів театру. Цього разу діткам покажуть "Легенду про вірність".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Театр ляльок підготував нову виставу "Бебі-бум. Знайомство" для дітей до трьох років. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Майстерня родинної творчості «Скринька чудес»

Відчинить свої гостинні двері майстерня родинної творчості «Скринька чудес». Запрошеною чарівницею мистецьких практик, створених для батьків та діток, стане волонтерка ХОХМ Марина Роля. Запрошують практиків та аматорів мистецтва, поціновувачів спільного та продуктивного родинного відпочинку відвідати перше заняття вже у цю суботу. У якості першого творчого доробку художниця пропонує створити зимовий вітраж.

Коли: 14:00

Де:Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: квиток до музею (20 грн)

Дитяча субота "Уже Зима"

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 4-8 років та їхніх батьків на веселий «морозний» дитячий захід. Ой зима, наша зимонька-зима... Невже ти так скоро прийшла? Що ж, разом із першим снігом до хмельницької Книгарні «Є» прилетіли перші зимові вірші та оповідання, а також «Дитячі суботи»! Чи всі тварини впадають в зимову сплячку? Як зігріватися в морозні вечори, у що грати взимку? Про це та багато чого іншого говоритимуть із дітками.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (2 грудня)

Фото: rivne.dityvmisti.ua

Майстер-клас для дітей із миловаріння

Ви варили мило? Самі? Своїми руками? А тут у ваших діток є така можливість. Вони розвиватимуть моторику рук, уяву та креативне мислення, самостійно виготовлятимуть оригінальне різкольорове мило, весело проведуть час. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 170 грн

Майстер-клас із програмування мовою JAVA для школярів

Утомилися від довгих та нудних лекцій про те, хто такий програміст та скільки він отримує заробітної плати? Хотіли би спробувати себе у цій сфері та не знаєте, із чого почати? Є можливість відвідати майстер-клас, знайти відповіді на ці питання та створити свій перший клікер.

Коли: 17:00

Де: Навчальний простір "Vector", ТЦ "Атріум", вул. Проскурівського Підпілля, 63

Вартість:безкоштовно

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда" мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю і життям. Та справжні почуття непідвладні ані часу, ані людям.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую