ye-logo.v1.2

Птахи, яких відпустили на волю. Хмельницький гурт Синтез DNK презентував новий альбом

Культура 1780
Обкладинку до альбому малювала хмельницька художниця Оксана Мазур
Обкладинку до альбому малювала хмельницька художниця Оксана Мазур. Фото: надане гуртом

У платівку увійшли нові композиції та раніше опубліковані сингли.

 Друга студійна робота хмельницького рок-гурту «Синтез DNK» побачила світ. Альбом називається «Птахи» та складається з восьми пісень. Серед них нові композиції («Птахи», «Кульбаба», «Злітаю», «Фіолетові сни», «Застиглі дні»), а також раніше опубліковані сингли «Глибина», «Місто» та «Історія». На останню композицію також був знятий кліп.

«Ми так назвали альбом не лише за назвою пісні, а й тому, що кожна наша композиція – наче птах, якого ми відпустили на волю, - розповідає лідерка гурту Надія Телеховська. - Хай летять, збиваються у зграї чи шукають дорогу до неба поодинці».

Надія Телеховська згадує, що «Птахи» - це її перша пісня, написана у 16 років.

«І нехай відтоді пройшло вже 20 років, я можу сказати, що нічого не змінюється. Хіба ілюзій трохи меншає...», - каже авторка пісень та вокалістка.

Гурт «Синтез DNK» також включив до платівки 10-хвилинну композицію «Застиглі Дні», присвячену трагічним подіям Революції Гідності.

«Ця пісня написана у лютому 2014-го року. Тоді ми не хотіли «виїжджати» на популярній темі, тому не записували її. Але тепер пройшло достатньо часу», - вважають музиканти. А це, крім Надії, Валерій Телеховський (флейта, клавіші) та Антон Горбатюк (акустична та електрогітара, бас). У записі альбому також взяли участь Юрій Данильчук та Володимир Пунгін.

Альбом «Птахи», обкладинку до якого малювала хмельницька художниця Оксана Мазур, доступний на усіх популярних цифрових платформах: iTunes, Google Play, Spotify, Deezer ті інші.


Послухати альбом «Птахи» можна тут.

Нагадаємо, що гурт «Синтез DNK» існує з 2012 року. У 2015 році колектив, який працює на стику різних музичних напрямків, випустив дебютний альбом "Мій милий".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую