ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 15-17 лютого

Культура 2332
Читайте підбірку подій на вихідні у Хмельницькому
Читайте підбірку подій на вихідні у Хмельницькому. Фото: ілюстрація alamy.com

Програма заходів.

У Хмельницькому продовжують відзначати свято всіх закоханих. Найближчим днями у місті запланували кілька романтичних зустрічей і концертів, присвячених темі кохання.

Для малят у театрі ляльок відбудеться кілька веселих вистав. Не обійдеться без корисних майстер-класів. Старших жителів міста запрошують у філармонію на рок-концерт у виконанні симфонічного оркестру.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому відкрили виставку "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу". В обласній науковій бібліотеці діє колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису". У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували звітну виставку фотографій хмельницьких фотохудожників. Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") можна переглянути виставку ікон на склі та дереві "Вікна, що змінюють" Тетяни Цимбарецької. У музеї історії міста Хмельницький презентували виставку картин самчиківського розпису.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (15 лютого)

Фото: з архіву редакції

Творча зустріч із фотохудожником Сергієм Аніськовим

Один із найбільш обговорюваних фотографів Хмельницького. Людина, яка примудрилася мати в Україні три вищі освіти та безліч дипломів. Активний, скандальний, креативний очкарик, який мандрує і за кордон, і в села Хмельниччини, а також до глибин власної душі. Усе це про фотохудожника, цікавого митця, члена Національної спілки фотохудожників України Сергія Аніськова, творча зустріч із яким (у рамках музейного проекту «Творчі зустрічі») відбудеться.

Коли: 13:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 20 грн, пенсіонери та студенти – 10 грн, школярі – 8 грн, пільгові категорії – безкоштовно

Зустріч "Як розпізнати справжнє кохання?"

Цього разу йтиметься про кохання Коханню чоловіка та жінки присвячено тисячі фільмів, написано безліч книг. Це почуття оспівується в піснях, про нього говориться в легендах. Узагалі, кохання - найулюбленіша тема для розмов усіх чоловіків та жінок.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість: 250 гривень

SPEED Dating #DateMeToLove

Усе відбувається ось як: дівчата сидять за столиками, до них підсідають хлопці, на спілкування дається 4 хвилини, після чого хлопці пересідають за наступний столик, і за цією схемою ще декілька разів, поки всі не перезнайомляться. Під час знайомства кожен учасник заповняє карту симпатій, за якою на наступний день організатори визначать пари, що збіглися, саме вони (пари) будуть мати можливість отримати приємний сюрприз-побачення і подарунки від партнерів.

Коли: 18:00

Де: М'ясний ресторан «Стейк Хаус», вул. Свободи, 1А

Вартість: безкоштовно

Зустріч «Ризикована насолода читання»

Книгарня «Дім книги» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на зустріч «Ризикована насолода читання» за участі письменників Віктора Янкевича та Сергія Синюка.Віктор Янкевич — письменник-детективіст, автор книг «Тенета» та «Копія». Сергій Синюк — письменник, літературознавець.

Коли: 17:00

Де: Книгарня "Дім Книги", вул. Грушевського, 50

Вартість: безкоштовно

Ювілейний концерт до Дня Св. Валентина

Нові та найкращі пісні, караоке з залом, Nensimen-клуб, сувеніри, головний хіт.

Коли: 19:00Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-790 гривень

Субота (16 лютого)

Фото: ілюстрація theweatherspace.com

Майстер-клас “Як стати популярним Ютубером?”

Хочете дізнатися ТОП-ові фішки, як створити свій популярний Youtube-канал і стати ЮТУБЕРОМ? Ваша дитина захоплюється блогерством? Дивиться відеоролики популярних блогерів і мріє записувати такі ж? Тоді приходьте майстер-клас і вам розповідять про круті фішки.

Коли: 12:00

Де: Комп'ютерна академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Секрети вихованого динозавра"

У чому проявляються «вихованість» та «порядність»? На прикладі одного молодого та розумного динозаврика розкажуть кілька історій про ввічливість і щирість. А також пограються у веселі ігри, створять своїми руками веселі сюрпризи та, мабуть (чого не обіцяють на 100%), ставатимуть трішечки ввічливішими. То ж чекають ваших малят, яким однозначно сподобається послухати кілька чудових історій, та ще й створити власний особливий шедевр.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Сімейний майстер-клас "Культура придворних поклонів та реверансів"

В актовій залі СКЦ "Плоскирів" вирушають у мандрівку в часи придворних поклонів та реверансів. А також учасників чекає практична частина з використанням костюмів та реквізитів.

Коли: 12:00

Де: СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Практичний курс «Домедична допомога - це просто!»

Щодня трапляються різні ситуації незалежно від віку, статі та професії. І часто ці ситуації виникають тоді, коли ми до них зовсім не готові. Звичайно, що кожен з нас переконаний в тому, що саме з ним нічого поганого не трапиться. Це типово для кожної людини. Але чи впевнені Ви, що у відповідний момент не розгубитеся і будете діяти правильно? Ч

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 грн (при оплаті в день тренінгу 550 грн)

Дитяча вистава "Кицин дім"

«Тілі-ділі, тілі-бім! Загорівся кицин дім!». Маленьким хмельничанам покажуть історію про те, що у складних ситуаціях потрібно допомагати одне одному, не зважаючи на колишні образи.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Вистава за творами репресованих поетів «Прокляті роки»

Пропонують до перегляду шанувальникам театрального моно-мистецтва згідно з діючим мистецьким проектом «Ветеран» виставу за творами репресованих поетів «Прокляті роки».

Коли: 16:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: безкоштовно

Неділя (17 лютого)

Фото: ілюстрація YouTube

Симфонічний оркестр із концертом "LEGENDS of ROCK"

У Хмельницькому симфонічний оркестр знову зіграє концерт з програмою «LEGENDS of ROCK». Диригент - Заслужений діяч мистецтв Сергій Леонов. Солістки: Дарія Коневега та Дарія Сохрякова. У цей вечір звучатимуть усім відомі хіти «Bon Jovi», «Deep Purple», «Pink Floyd», «Led Zeppelin», «Queen», «The Beatles» і «Scorpions».

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-90-100 гривень

Вистава комедії "Скупий"

Гарпагон - скупий чоловік, який не любить нікого і нічого, лише свої гроші. Аби його багатство нікому не дісталося, він зариває його в саду. Власних дітей тримає у злиднях, але й вирішуєїхню долю - доньку віддає за старого, але багатого пана, а сина одружує з небідною вдовою, також підстаркуватою. Але планам Гарпагона не судилося здійснитися. Чому - зрозумієте з вистави.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава «Червона Шапочка, або Десять пиріжків для бабусі»

Вистава за мотивами казки про пригоди дівчинки на ім'я Червона Шапочка. Її мама готує пиріжки і посилає доньку через ліс віднести їх бабусі. Але на шляху дівчинка зустрічає Вовка.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитків: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую