ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 11-17 березня

Культура 2501
Як можна провести своє дозвіля, читайте у нашій афіші
Як можна провести своє дозвіля, читайте у нашій афіші. Фото: З архіву

Програма заходів.

Цього тижня у Хмельницькому буде чим зайнятись. Хмельничанам підготували лекції, треніги, майстер-класи на актуальні теми. До прикладу, у четвер всіх охочих запрошують до Дня українського добровольця на лекцію "Волонтерство на війні - яке воно?". А у суботу маленьким жителям міста розкажуть, як надавати першу допомогу собі та своєму товаришеві.

У п'ятницю культовий автор епічних п'єс Лесь Подерв'янський запрошує шанувальників своєї творчості на зустріч. Також для шанувальників театрального мистецтва у театрі Старицького підготувли комедійну виставу. 

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн", виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Краще з фондів" діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine». В арт-центрі "Масло" демонструють Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (11 березня)

Фото: з архіву

Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості"

У Хмельницькому презентували першу персональну експозицію київської художниці Поліни Щербини. Основними практикуючими медіа на виставці стали живопис і фотографія. У своїй творчості мисткиня зосередилася на темі внутрішніх і зовнішніх конфліктів людини з навколишній середовищем. Назва проекту складається з двох понять «життя» і «за»межами підсвідомості. За словами художниці, тут представлені роботи, зроблені у 2016-2019 роках.

Коли: 12:00-19:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: вільний

Вівторок (12 березня)

Фото: з архіву редакції

Презентація книги Оксани Радушинської "Любов довготерпить"

Оксана Радушинська - лауреатка конкурсу "Коронація Слова", кавалера ордена княгині Ольги ІІІ ст., нагороджена відзнакою Президента України "За гуманітарну участь в зоні АТО".

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка, вул. Свободи, 51

Вартість: безкоштовно

Середа (13 березня)

Фото: ілюстрація factosvit.com.ua

Майстер-клас "Із гусені в метелика"

Під час зустрічі учасники зможуть приділити час собі і своєму розвитку, ослідити себе, свої почуття, відчуття, емоції, усвідомити метафору всої Жіночності, розкрити, проявити, гармоніювати свою внутрішню жіночу сутність та багато іншого.

Коли: 18:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 500 гривень (з двох 850 гривень)

Лекція "Перспективи реформування медичної галузі. Що нас чекає?"

На лекції будуть розглядати світові моделі охорони здоров'я: Бісмарка, Беверіджа, Семашка. Реформування медичної галузі в Україні на первинному, вторинному та третинному рівнях. Зміни, які відбулися, і перспективи.

Коли: Мистецький Простір, просп. Миру, 103/1

Де: Мистецький Простір, просп. Миру, 103/1

Вартісь: безкоштовно

Клуб психологічного кіно "Секрет вічної молодості в прийнятті свого віку"

Запрошують на черговий Клуб психологічного кіно «Смак життя». Цього разу йтиметься про те, чому ми бажаємо бути завжди молодими. Розвовідатимуть про вік та особливості його сприйняття. Тільки вчора нам було 25, і короткі спідниці носили ми без докорів совісті, а сьогодні нам вже 35+ і міні виглядає вже не так гармонійно, навіть якщо ноги як і раніше, стрункі! І це тільки про одяг, а скільки всього ще відбувається в психологічному плані.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість: 250 грн. Якщо вас приходить 4 та більше - по 200 грн

Четвер (14 березня)

 

Фото: з архіву

Лекція "Волонтерство на війні - яке воно?"

Волонтерство на війні - яке воно? 14 березня до Дня українського добровольця проведуть лекцію з людьми, що знають, що таке війна. Дізнаватимуться про те, як це бути українським добровольцем, проведуть паралелі між сучасністю та 100-річною історією.

Коли: 13:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка, вул. Свободи, 51

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (15 березня)

Фото: ілюстрація livejournal.com

Виступ Леся Подерв'янського

Найвідоміші п'єси, культовий автор епічних п'єс Лесь Подерв'янський запрошує шанувальників своєї творчості на зустріч. Жорстка сатира сучасного класика традіційно містить багато матюків. Тож український геній читатиме для дорослих. П'єси Подерв'янського - це суміш брутальності, здорового глузду, політичного стьобу та різноманітних алегорій, це море прихованої та неприкритої іронії. Ви почуєте свої улюблені твори видатного українського сатирика. 

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 290-490 гривень

Творча зустріч з художником Радимиром Міляром

У програмі творчої зустрічі "Теорія синтезу": у рамках проекту "Хранителі спадщини" відбудеться презентація виставки картин студії "Відродження"; показ робіт фото-студії історичного напрямку "Романтика середньовіччя"; презентація книги Миколи Мачківського "Пришелець з Європи"; про маловідомі сторінки творчого шляху Едварда розповість його син - Радимир. Він повідає про ті цікаві події з життя свого батька, що не ввійшли в книгу; впродовж зустрічі лунатимуть музичні твори та прозвучать авторська поезія присвячена живопису.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Сни Дріади"

Гурт "Сни Дріади" з Івано-Франківська повертається до Хмельницького. Альтернативні рокери роздадуть жару. Організатори обіцяють, що буде кльово, тепло і атмосферно.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Субота (16 березня)

Фото: ілюстрація bcrvo.kiev.ua

Тренінг "Юний рятівник"

Маленький рятівник – це цікавий та корисний тренінг для дітей. В ігровій формі ваші діти навчаться надавати першу допомогу собі та своєму товаришеві.

Коли: 13:00, 15:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 300 гривень

Конференція CoreCamp Conference

CoreValue Ukraine запрошує на одноденну конференцію CoreCamp Conference. Не пропустіть можливість поспілкуватись із профі своєї справи, послухати про нові тенденції в ІТ й обмінятись досвідом з колегами.

Коли: 10:30

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 100 гривень

Неділя (17 березня)

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую