ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 12-14 квітня

Культура 2434
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстрація depositphotos.com

Програма заходів.

Весняні вихідні обіцяють бути по-справжньому насиченими. Вже сьогодні у центрі міста має відбутися фан-забіг у піжамах, якщо погодні умови не внесуть свої корективи. Цього ж дня до Хмельницького приїде з концертом Сергій Міхалок і гурт "ЛЯПІС 98".

У суботу в обласному центрі розпочне діяти Великодній ярмарок. Крім того, хмельничан під час уікенду запрошують на театральні вистави, майстер-класи і музичні концерти. До прикладу, в останній день тижня у філармонії влаштують концерт струнного квінтету. Також протягом 13-14 квітня у нашому місті триватиме кастинг на шоу "Я соромлюсь свого тіла".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". У музеї-студії фотомистецтва відкрили всеукраїнську художню фотовиставку "Погляд - 2018". Фотовиставк у "Пам’ятки України" демонструють у приміщенні міської централiзованої бiблioтечної системи. В арт-центрі "Масло" можна переглянути виставку Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського "Кіптява".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (12 квітня)

Фото: з архіву редакції

Весняний фан-забіг у піжамах

У Хмельницькому весняний фан-забіг у піжамах мав відбутися ще 9 квітня. Однак, через погодні умови захід довелося перенести на п'ятницю. Захід влаштовують з метою популяризації серед молоді здорового та активного способу життя у рамках проекту «Healthy Schools». На забіг реєструватися не потрібно.

Коли 13:00

Де: майданчик ТЦ "Дитячий світ".

Вартість: безкоштовно

Сергій Міхалок і гурт ЛЯПІС 98

"Ляпис-98" – це барабани Дениса Шурова, бас – Дениса Стурченко, тромбон – Івана Галушко, труба – Владислава Сенкевича, гітара – Павла Третяка і, звичайно, вокал Сергія Міхалка. Автор відеоінсталяцій – Руслан Вашкевич, один з найвідоміших білоруських концептуальних художників. Перший концерт цього виняткового колективу відбувся навесні 2016 року, і гурт практично відразу вирушив у тур Україною, Білоруссю та Європою. Напередодні нового 2017 року у Мінську відбувся перший концерт Сергія Міхалка і оркестру "Ляпис-98": після довгої відсутності музиканта на батьківщині всі квитки на цей історичний виступ були продані за кілька годин, що стало абсолютним рекордом для білоруського шоу-бізнесу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 230-580 грн

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Вистава на 2 дії, за мотивами твору В. Гюго "Собор Паризької Богоматері".

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (13 квітня)

Хмельницький Великодній ярмарок

Напередодні та у Великодні свята у Хмельницькому діятиме Великодній ярмарок. На майданчику поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка розташують будиночки з сувенірами, їжею та різним крамом. Упродовж місяця там відбуватимуться тематичні майстер-класи, концерти, фотозони, діятиме фуд-корт.

Коли: 12:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Концерт гурту "Без обмежень"

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя. Своє творче начало група бере із Закарпатського міста Мукачева. З перших акордів своїх композицій «Without Limits» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 230-490 гривень

Кастинг програми «Я соромлюсь свого тіла»

У Хмельницькому пройде кастинг 7 сезону шоу «Я соромлюсь свого тіла». Як зауважують лікарі проекту, далеко не завжди заявки на участь надходять від людей, які реально потребують допомоги. Крім того, часто проблема виявляється не настільки суттєвою, як це може здаватися людині. Не всі здатні тверезо оцінити стан свого здоров’я. Нерідко на кастинг приходять люди, які до цього навіть не спробували сходити на прийом до звичайного лікаря і пройти елементарну діагностику. Попри це наголошують: про своє здоров'я треба дбати і використовувати всі шанси допомогти собі.

Коли: 10:00-18:00

Де: Гагаріна, 5

Вартість: безкоштовно

Вистава "Приборкання норовливої"

Творчий колектив представить глядачу виставу за п'єсою Вільяма Шекспіра - "Приборкання норовливої". Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Режисер-постановник: Дмитро Гусаков.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 80-150 гривень

Майстер-клас “З чого почати аби стати успішним дизайнером?”

Запрошують усіх, хто цікавиться мистецтвом дизайну та хоче ближче познайомитись із цією професією. Ви завжди думали, що дизайнером може стати лише художник? На майстер-класі розкажуть, чому це не так, а також поговорять про особливості професії та розкажуть, як її опанувати.

Коли: 13:00

Де: Комп'ютерна Академія "ШАГ", вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас за нетрадиційною технікою "Малюємо папером"

Сучасне мистецтво відкриває нові, часом найнесподіваніші техніки малювання. До однієї з таких відноситься і малювання м'ятим папером. На папері малював кожен, а папером пробували? Маєте таку можливість! У цьому майстер-класі Ви ознайомитесь із цією методикою і зможете повторити цей спосіб малювання на власному досвіді та в результаті отримаєте повітряну, абсолютно весняну картину.

Коли: 16:30

Де: MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 200 гривень

Дитяча субота "Це просто Космос"

Для дітей 4-8 років на творчий захід під назвою «Це просто космос». Захід приурочений міжнародному дню польоту людини в космос. 12 квітня — день особливо “космічний”, адже близько 60 років тому, у цей день людина вперше полетіла за межі нашої планети! Мрія дослідження космосу виникла у людей ще з тих пір, коли вони дізналися про його існування.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Невідкладна допомога дітям"

На курсі ви навчитесь: 1. Деякі особливості дитячого організму, або чому дитині необхідно надавати по іншому допомогу. 2. Питання безпеки і виклик допомоги, правила спілкування з диспетчером станції екстреної допомоги. 3. Первинна оцінка потерпілого. 4. Проведення серцево-легеневої реанімації немедичним персоналом. 5. Перекладання постраждалого в стабільне положення. 6. Допомога при опіках. 7. Допомога при порушенні прохідності дихальних шляхів (обструкція дихальних шляхів стороннім тілом) у дітей різного віку. Удавлення. 8. Перша домедична допомога дитині при найбільш частих життєвонебезпечних станах.

Коли: 14:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (14 квітня)


Фото: ілюстрація oblfilarmonia.com

Струнний квінтет концертмейстерів "PERFETTO"

Струнний квінтет концертмейстерів "PERFETTO" у складі: Ольги Малик (скрипка); Богдани Стрельбіцької (скрипка); Ольги Палюх (альт); Світлани Мельник (віолончель); Олега Горобця (контрабас). У програмі твори В.А. Моцарта, А. Марчелло, А. Вівальді, П.І. Чайковського.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 60-70 грн

День відкритих дверей у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка»

Програма: інформація про вступну кампанію 2019; екскурсія коледжем та аудиторіями; турнір "CYBER GAMES". Про переваги навчання розкажуть на заході.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький політехнічний коледж, вул. Зарічанська, 1

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую