ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 24-26 травня

Культура 4455
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Вже сьогодні у Хмельницькому стратує фестиваль «Rock&Buh». Серед основних хедлайнерів цьогорічного рок-фесту – «СКАЙ», «O.Torvald» та «ТНМК». Триватиме він впродовж трьох днів, а вхід на фестиваль буде безкоштовний.

Завтра дівчат запрошують на фестиваль "ДівчатаФест". У рамках фестивалю організатори запланували конкурси-квести для жінок-водійок, майстер-класи з самооборони, спілкування з активними жінками у формі «Світового кафе», тематичні ігри.

Не обійдеться без цікавих лекцій і корисних тренінгів. Для малечі у ляльковому театрі підготували кілька яскравих вистав.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку VI Київського весняного фотовернісажу. Виставка "Made in Ukraine. Витинанка" триває в галереї «квARTира». У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють міжнародну виставку живопису "Ідентифікація". Виставка Артура Горшаріка “Форма кольору” і виставка «Точка зору» діє в Арт-центрі "Mасло".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (24 травня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль "Rock&Buh"

Третій рок-фестиваль у Хмельницькому відбудеться вже наступними вихідними. Триватиме він впродовж 24-26 травня. Цього року організатори вирішили зробити його масштабнішим і збільшили кількість сцен.

Коли: 17:30

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Шоу «Без цензури»

Зірки ютубу, хайпові блогери ютуб-каналу "BAMPER TV" Петро Бампер і Сергій Сус випускають комедійне шоу, яке ви зможете побачити вже не в ютубі, а особисто у своєму місті. Фірмовий гумор Бампера й Суса не лишить нікого байдужим.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 170-350 грн

Гумор-шоу "Вар`яти"

"Вар'яти-шоу" - перше українське шоу народного гумору. "Вар'яти-шоу" було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Це перше україномовне гумористичне шоу, яке позбавлене російської мови та нецензурної лексики.

Коли: 20:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний тетр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 250-700 грн

Тренінг "Психотипи клієнтів і стратегії роботи з кожним їх них"

Питання, на які ви отримаєте відповіді після семінару: 1. Навіщо рієлторові необхідно розбиратися в психотипах? 2. Як швидко визначити психотип вашого клієнта? 3. Детальний опис кожного психотипа і їх детальний розбір. 4. Що купує кожен психотип? 5. Що повинні транслювати рієлтор або агентство, щоб притягнути увагу кожного з психотипів? 6. Як викликати довіру клієнта?

Коли: 9:30

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: 1200 гривень

Субота (25 травня)

Фото: з архіву редакції

Fitness City. Танцювальна аеробіка+ФТ із Стащук Іванною

Танцювальна аеробіка + функціональний тренінг від Іванна Стащук. Запрошуємо прихильників та усіх зацікавлених осіб. Рекомендація учасникам. При собі бажано мати пляшку питної води та рукавички для вправ з опорою на руки, зручне взуття, рушник, захист від сонця.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Avatar Yoga Festival: йогамарафон

У травні чарівне місто Хмельницький вперше приймає АВАТАР - фестиваль йоги, що відбувається в серпні під Одесою в м.Чорноморськ - Avatar Yoga Fest '2019Традиційно, на марафон запрошені одні з найкращ.

Коли: 8:30

Де: Будівля проектного інституту Цивільпромбуд, напроти ЦУМу, 3 поверх, к. 32, актова зала, вул. Свободи, 53

Вартість квитків: до 24 травня - 450грн, у день марафону - 500 грн

Дитяча вистава "Веселі ведмежата"

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Відкритий урок "Покемон 3D"

Відкритий урок «Покемон 3-D», у ході якого діти зможуть не тільки створити, але й роздрукувати свого улюбленого героя на 3-D принтері.

Коли: 12:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Нетрадиційні форми подолання мовленнєвих порушень у дітей"

Мета семінару-тренінгу:Сучасний підхід до виправлення мовленнєвих порушень передбачає використання нових нетрадиційних форм логокорекційної роботи – педагогічних, психотерапевтичних, кінезіотерапевтичних. Кожна з них має свою специфіку, але водночас, єдину мету – формування чіткого правильного мовлення у дітей.Творчість – одна з найяскравіших рис дошкільного дитинства. Подолання порушень мовлення у дітей через використання педагогами ейдетики та елементів арт-терапії робить корекційний процес цікавим, доступним, позитивно емоційно насиченим і максимально ефективним.

Коли: 10:00

Де: Заклад дошкільної освіти № 33 “Джерельце”, вул. Зарічанська, 6/4

Вартість: 300 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Фестиваль «ДІВЧАТАФЕСТ»

У рамках фестивалю організатори запланували конкурси-квести для жінок-водійок, майстер-класи з самооборони, спілкування з активними жінками у формі «Світового кафе», тематичні ігри. У формі «Світового кафе» буде обговорюватись роль сучасної жінки в суспільстві. Спілкуватимуться депутатки, жінки-військові, поліцейські, громадські активістки, спортсменки.

Коли: 11:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Неділя (26 травня)

Фото: з архіву редакції

ВелоДень Хмельницький 2019

Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Коли: 11:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість безкоштовно

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Усіх глядачів чекає надзвичайний подарунок - прем'єра нового мюзиклу «Білосніжка. Новорічна історія» за мотивами твору братів Грімм, герої котрого запросять вас до справжньої казкової подорожі, повної пригод та святкових чудес. Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, мов сніг, та рум'яну, мов троянда» уже не одне сторіччя передається з уст у вуста, набуваючи нових прочитань. Київський театр «Каскадер» пролпонує вам ще раз зануритись у прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу й огидну заздрість, відданість і зраду.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-220 гривень

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша зовнішньої привабливості. І про це малечі покажуть лялькову виставу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую