ye-logo.v1.2

Юний нетішинець розвернув всі тренерські крісла на «Голосі. Діти»

Культура 10008
Хлопець пішов у команду Дзідзьо
Хлопець пішов у команду Дзідзьо. Фото: скрін з відео

Перший вихід хлопця на велику сцену виявився успішним.

Вчора, 26 травня, в ефірі каналу «1+1» вийшов перший випуск нового сезону проекту «Голос. Діти», в якому виступив 14-річний хлопець з Нетішина Богдан Петровський. Юний вокаліст взяв участь у «сліпих прослуховуваннях» проекту, заспівавши пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі».

Зірковими тренерами цього сезону «Голосу. Діти» стали: Джамала, Дзідзьо і учасники гурту «Время и стекло» Надія Дорофєєва та Позитив.

«У Нетішині я починаю шлях до великої сцени. Займатися музикою мене надихають тренери «Голосу країни». Всі вони досягли успіху, не дивлячись на те, що їм часто відмовляли і казали, що сцена не для них. Я багато разів чув те саме про себе. Я пішов записуватись на вокал і мені казали: ти співаєш погано, не зможеш досягнути результату. Я вирішив не здаватися і почав займатися вдома. Я шукав уроки Тіни Кароль і просто закривав кімнату і співав», - розповів у сюжеті перед виступом Богдан.

Хлопець виконав на сцені дорослу і драматичну пісню, вразивши суддів проекту. Як результат, всі три крісла тренерів розвернулися до нетішинця. Богдан Петраківський вирішив змагатися за перемогу в проекті у команді «Дідзьо».

Нагадаємо, нетішинка Вікторія Олійник стала фіналісткою минулого сезону «Голосу країни».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую