ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 31 травня - 2 червня

Культура 4601
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Хмельницькому стратує "Чілдрен кінофест". У цьому році фестиваль триватиме з 31 травня по 9 червня й охопить 23 міста по всій Україні. Цього ж дня до Хмельницького приїде з гумористичною програмою команда "Дизель-шоу", а для молодих батьків проведуть зустріч, де розкажуть про особливості адаптації дітей в садочку.

У суботу в місті відзначатимуть День захисту дітей. Для маленьких хмельничан з нагоди свята підготували насичену програму. Для місцевої молоді у Молодіжному парку запланували пікнік із конкурсами та іграми. 

 Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. Виставка "Made in Ukraine. Витинанка" триває в галереї «квARTира». У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють міжнародну виставку живопису "Ідентифікація". Виставка Артура Горшаріка “Форма кольору” і виставка «Точка зору» діє в Арт-центрі "Mасло". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Про маленький всесвіт" Сергія Мірошника.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

«Чілдрен кінофест» у Хмельницькому: програма фестивалю

Фото: childrenkinofest.com

Чілдрен Кінофест

«Чілдрен Кінофест» – фестиваль, що знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році, він відбувається у 23 містах України – від мільйонників до регіональних центрів. Минулого року покази фестивалю відвідали понад 42 000 глядачів.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації

Концерт "ДИЗЕЛЬ-ШОУ"

«Дизель-Шоу» - це найкраща гумористична програма, яка вже третій сезон виходить на телеканалі ICTV. За цей час програма отримала не тільки визнання численних глядачів, а й високу оцінку критиків.

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 180-560 гривень

SPEED Dating #DateMeToLove

Дарують молоді нову, прекрасну можливість вже не в ресторані, а в затишній атмосфері "Молодіжного центру" познайомитися із цікавими людьми, знайти дружбу, а можливо і вічне кохання, хто зна...
Окрім нових знайомств, учасників чекають не тільки подарунки від партнерів, але й повноцінна музична акустично - романтична програма.

Коли: 17:30

Де: Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Зустріч "Дитячий садок. Адаптація. Очікування та реалії"

Зустріч для батьків, психологів, вихователів і усіх, кому цікаве психічне здоров'я дітей. Ви помічали, що для багатьох дітей розчарування, садочком настає швидше ніж можна собі уявлали? Які пояснення, зазвичай, дають цьому батьки?

Коли: 17:00

Де: Подільський Тренінговий центр, вул. Соборна, 1

Субота (1 червня)

як у Хмельницькому святкуватимуть День захисту дітей

Фото: з архіву редакції

День захисту дітей у Хмельницькому

Цієї суботи, 1 червня, Хмельницький разом зі всією Україною відзначатиме День захисту дітей. З нагоди свята на хмельницьких дітей очікує цікава програма з конкурсами, змаганнями та іграми. Відбудуться змагання з міні-футболу «Родинний футболфест», працюватиме «Жива бібліотека просто неба», проведуть фестиваль дитячої творчості «Чаро-дій».

Коли: протягом дня

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка, парк Франка, стадіон Дитячо-юнацької спортивної школи №1.

Вартість: безкоштовно

Міський пікнік для молоді

«Буде дуже багато активностей, веселих ігор. Облаштуємо спортивні локації, організуємо флешмоби. Обов’язково – багато приємного спілкування. Традиційно для пікніка насмажимо сардельок, - говорить голова правління «Молодь за краще майбутнє» Леся Романюк. – Хочемо просто створити якісний тверезий відпочинок для молоді».

Коли: 14:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: 30 гривень

Fitness City. Шейпінг з Іщенко Тетяною

Шейпінг від Тетяни Іщенко з Хмельницького Клубу "Літіум". Запрошують прихильників та усіх зацікавлених осіб. Рекомендація учасникам. При собі бажано мати пляшку питної води, зручний одяг та гарний настрій.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Дитяче свято «Ключ від літа – Книга!»

На вулиці, біля центральної бібліотеки відбудеться презентація заходів, які триватимуть на бібліотечних майданчиках впродовж літа. Майданчики працюють у нашому місті щороку і вже здобули популярність серед маленьких хмельничан.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька міська центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Мистецька акція "День відкритих дверей У ХОХМ"

До Міжнародного дня захисту дітей ХОХМ запрошує жителів та гостей Хмельниччини - дітей та дорослих - завітати на святкову музейну гостину! Мамусь і татусів, бабусь і дідусів, маленьких дотепників чекають безкоштовна екскурсія залами музею, художня майстерня та мультдесерт для всіх бажаючих.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: для дітей - безкоштовно, для дорослих - 20 грн

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (2 червня)

Фото: ілюстративне з архіву редакції

І-й фестиваль добровольців-вогнеборців

Головна мета фестивалю – змінити стереотипне ставлення до рятувальників і показати важливість безпеки, яка залежить від кожного жителя. Такий фестиваль відбувається вперше і всі, хто хоче відчути себе вогнеборцем, побачити їх роботу зблизька і навіть спробувати себе у ролі рятувальника, можуть приходити на фестиваль.

Коли: 14:00

Де: Стадіон, с. Лісові Гринівці

Вартість: безкоштовно
 

Лекція Ірени Карпи «Червона помада..." та презентація книги

Ірена Карпа — Письменниця, телеведуча і культурний дипломат України у Франції (перша секретарка з питань культури посольства України у Франції) представить лекцію «Червона помада або чи можна відчувати себе парижанкою, якщо ти не народилася в Парижі», а також детально розповість: Чи можна переїхати в іншу країну в дорослому віці з дітьми, і відчувати себе як вдома? Що робити, щоб не бути туристом з селф-палицею? Як стати парижанкою за кілька годин?

Коли: 11:00

Де: Бізнес-центр PARUS, вул. Степана Бандери, 1/1.

Вартість: 260-510 гривень

Майстер-клас для мами і підлітка «Краса в деталях»

У нашому сучасному світі все більше спа-салонів, косметологічних кабінетів та, навіть, пластичних клінік, які, в принципі, мають зробити жінок, дівчат, тай хлопців щасливими. Але, все більше штучної краси, пластмасових посмішок і скляних очей. Усе менше натуральності в вигляді, щастя в очах і спокою в душі. А все починається з дому, з дитинства. Все починається з мами. З її лагідних рук, ніжного поцілунку і доречної поради, з її підтримки і з її віри в тебе, в твої сили.

Коли: 15:00

Де: Вул.Інститутська, 21/2

Вартість: 650 гривень грн за двох

Звітно-випускний концерт дитячої студії "Козаки Поділля"

У концерті також бере участь Оркестр ансамблю. Головний балетмейстер ансамблю та керівник студії - Заслужений артист України Сергій Качуринець. Диригент оркестру - Олександр Якубов. Балетмейстер студії - Олег Капелюх. Концертмейстер - Ярослав Камінський. Концерт у підтримку важкохворої Рудницької Інни Валеріївни. Діагноз: лімфома 4 стадії.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую