ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 7-9 червня

Культура 2985
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: автора

Програма заходів.

У суботу в нашому місті стартує міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння", на який приїдуть актори з семи країн. Цього ж дня у Хмельницькому запланували відкриття сезону переглядів кіно просто неба. Хмельничан запрошують зібратися в Молодіжному парку й разом подивитися українську комедію.

Традиційно кілька корисних тренінгів і майстер-класів пройде найближчими днями. Для діток підготували цікаву зустріч у книгарні Є".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. Виставка "Made in Ukraine. Витинанка" триває в галереї «квARTира». У Хмельницькому обласному художньому музеї сьогодні відбудеться відкриття художньої виставки "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня". Виставка Артура Горшаріка “Форма кольору” і виставка «Точка зору» діє в Арт-центрі "Mасло". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Про маленький всесвіт" Сергія Мірошника. 

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (7 червня)

Відкриття художньої виставки "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня"

Представлені полотна на виставці — це твори майстрів з усієї України, що робить проект національним. Щоб передати свіжість вражень, художники створювали свої роботи на Миколаївському суднобудівному заводі та Миколаївському Тепловозоремонтному заводі. Вони також відобразили своє бачення промислових об'єктів міста під час прогулянки катером Південним Бугом.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Воркшоп з весільної фотографії

Говоримо про підготовку довесільного дня: наряди локація, психологія спілкування зпарою, етапи зйомки, планування знімального дня. Зйомка пари в апартаментах. Вечірня зйомка пари на заході сонця біля річки. Пакетна обробка фото.

Коли: 10:00

Де: Вул. Подільська, 15

Вартість: 4000 грн

Субота (8 червня)

Вуличний кінотеатр у Хмельницькому "11 Дітей з Моршина"

Фото: ілюстративне timeout.com

Вуличний кінотеатр "11 Дітей з Моршина"

«Покажемо комедію «11 дітей з Моршина», Цього року відкриваємо нову локацію. Тепер вуличний кінотеатр буде в «Молодіжному парку». Замовили більший портативний екран, з ним можна буде їздити по різних районах міста, - говорять організатори. - Тепер працюємо з українськими дистрибюторами, щоб щоразу мати офіційний дозвіл на фільм. Відповідно буде лише український кінематограф в рамках цього проекту».

Коли: 20:00

Де Молодіжний Парк

Вартість: безкоштовно

21-ий міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння»

Глядачі зможуть побачити дев’ять унікальних вистав. Організатори запевняють, цьогорічний фестиваль вразить глядача. Участь у театральному дійстві візьмуть актори з України, Чорногорії, Вірменії, Литви, Казахстану, Ізраїлю та Іспанії.

Коли: 18:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 50 гривень

Тренінг "Практики розвитку жіночності: Зустріч з Собою!"

Цей тренінг присвячений дослідженню внутрішнього світу жінки, її сили та енергії. Це відверта розмова про те, як відчувати себе, любити себе, надихати, творити із ресурсу життєвої енергії, жити на повну.

Коли: 11:00

Де: Вул. Подільська, 124

Вартість: 450 грн

Дитяча субота "Просто літо"

Під час заходу діти: проведуть чудову годину з книгами та грою; знаходитимуть відповіді на смішні запитання; гратимуть у команді; візьмуть участь в майстер-класі; отримають презенти на згадку.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Психологічна гра "Секрети стосунків" це пошук ресурсу, який допомагає поліпшити якість стосунків. Виявлення бар'єрів і перешкод, пошук і шляхи подолання труднощів в стосунках.

Коли: 10:00

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість - 400 грн. Якщо ви приходите зі своєю другою половинкою - 500 грн за двох

Fitness City. Зумба фітнес з Оксаною Бац

Zumba fitness - танцювальна фітнеcс-програма, в основі якої латиноамериканські та світові ритми (сальса, регеттон, меренге, кумбія, танго, бачата, хіп-хоп, денсхол та ін). На Zumba fitness кожен бажаючи може легко і весело танцювати під запальні ритми, просто повторюючи рухи за інструктором, а в цей час працюють всі групи м'язів! Радять відвідати.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Метафоричний трансформаційний тренінг «Дзеркала»

До участі запрошують всіх бажаючих пізнавати себе і світ, творити свою реальність! Якщо якісь люди чи події до цих пір викликають у вас негативні емоції, то у вас є чудова нагода подивитися на ситуацію зі сторони, зняти претензії з інших людей, взяти повну відповідальність за своє життя на себе і освоїти нові більш конструктивні способи поведінки.

Коли: 11:00

Де: Провулок Військоматський, 4

Вартість: 350-400 гривень
 

Неділя (9 червня)

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Концерт "Je T'aime"

Концерт за участі академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Сергій Рабійчук. Солісти: Дар'я Сохрякова, Дар'я Коневега, Віктор Шайда, Микола Довгальов, Андрій Юрченко, Сергій Гайдук, Марина Клишната.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 60-70 грн

Майстер-клас "Лялечка на щастя"

Створюватимуть чарівну ляльку-мотанку, яка приносить Щастя та Радість. Допомагає зберегти і примножити щастя. Усе, що ми створюємо своїми руками - для нас, ці речі дуже важливі і чарівні! Це лялька-крихітка, яка вміщається у долоні. У неї довга коса і червоні черевички.

Коли: 16:00

Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 250 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую