ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 10-16 червня

Культура 2734
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне freepik.com

Програма заходів.

У Хмельницькому триває 21 міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння». У міському монотеатрі «Кут» до 12 червня актори з різних країн щодня показуватимуть по дві моновистави.

У театрі Старицького також цього тижня запланували кілька яскравих вистав. Не обійдеться найближчими днями без корисних тренінгів і майстер-класів. 

В середу в Молодіжному парку організують кіно просто неба. Хмельничанам покажуть українську комедію. У четвер в місті розпочнеться міжнародний фестиваль народної хореографії "Hlushenkov FolkFest".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї відбулося відкриття художньої виставки "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня". Виставка пухнастиків та африканських равликів діє в ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Про маленький всесвіт" Сергія Мірошника.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (10 червня)

Фестиваль моновистав «Відлуння»

Цього дня перед глядачами виступить Марат Аміраєв з виставою "Пугачов" (Казахстан) та Аурімас Пінтуліс з виставою "Історія пана Зомера" Литва.

Коли: 16:00, 19:30

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 50 гривень

Вівторок (11 червня)

Фото: з архіву

Вистава "Приборкання норовливої"

Творчий колектив представить глядачу виставу за п'єсою Вільяма Шекспіра - "Приборкання норовливої". Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Режисер-постановник: Дмитро Гусаков.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 60-100 гривень

Фестиваль моновистав «Відлуння»

Цього дня глядачам покажуть моновиставу "Східна скринька", акторка Тетяна Хазанівська та "Криваве весілля", акторка Марія Відал.

Коли: 16:00, 19:30

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 50 гривень

Середа (12 червня)

Фото: з архіву

Презентація 3-ї книги із серії Пригоди Марка Шведа "Під чужим прапором"

В Україні збирає гіркі жнива Голодомор. Зелений Клин може стати головною опорою українців у боротьбі проти совєтської окупації, "аби тримати Москву у шаху". А тим часом - Стара Європа у передчутті нового неминучого лиха, бо у недрах Веймарської республіки поволі зводиться на ноги Гітлеризм... Нові небезпечні випробування чекають і на Марка Шведа. Тепер, волею долі, він - спеціальний агент МІ-6 і разом із молодим британським журналістом Яном Флемінгом має виконати таємні, сповнені небезпеки місії у Харбіні й совєцькій Москві... Однак, і під чужим прапором Марко залишається лицарем Таємного Українського Легіону. Повернути вкрадену історію свого народу, розгадати таємницю свого роду і не загубити подароване йому долею кохання не просто, бо ворог той самий.

Коли: 14:00

Де: Міська центральна бiблioтека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Вуличний кінотеатр "11 Дітей з Моршина"

«Покажемо комедію «11 дітей з Моршина», Цього року відкриваємо нову локацію. Тепер вуличний кінотеатр буде в «Молодіжному парку». Замовили більший портативний екран, з ним можна буде їздити по різних районах міста, - говорять організатори. - Тепер працюємо з українськими дистрибюторами, щоб щоразу мати офіційний дозвіл на фільм. Відповідно буде лише український кінематограф в рамках цього проекту».

Коли: 20:00

Де Молодіжний Парк

Вартість: безкоштовно

Відкриття виставки "Старі Майстри"

У даному мистецькому проекті представлені твори видатних корінних австралійських художників ХХ століття, що малювали на корі». Малювання на корі є однією з видатних традицій світового мистецтва, яке практикували аборигенні художники Арнемленда (північна територія Австралії) упродовж тисячоліть. Оригінальна виставка малюнків на корі відкрилася в столиці Австралії кілька років тому. Міністерство закордонних справ і торгівлі Австралії та Національний музей Австралії розробили пересувну виставку репродукцій, які подорожують по всьому світу, щоб показати це чудове мистецтво більш широкій аудиторії.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Вистава "Чоловік для інтиму"

Три маленькі п’єси, трагікомічні історії, героями яких є Він і Вона. Пошарпаний герой-коханець приходить поплакатися в жилетку до своєї давньої подруги. Але ні Він, ні Вона навіть не підозрюють, чим закінчиться ця зустріч. Як і випадкова зустріч в барі нетверезої поетеси, і кондитера з провінційного містечка. Словом, життя повне сюрпризів…

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 150-300 грн

Фестиваль моновистав «Відлуння»

Цього дня глядачам покажуть моновиставу "Муза", акторка Марина Святненко та "Леді Капулетті", акторка Ганна Яремчук.

Коли: 16:00, 19:30

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 50 гривень

Четвер (13 червня)

Фото: з архіву

Міжнародний фестиваль народної хореографії "Hlushenkov FolkFest"

У місті Хмельницькому пройде Міжнародний фестиваль-конкурс народної хореографії ім. Володимира Глушенкова. У фестивалі візьмуть участь

Коли: 10:00

Де: Сцена біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Музична комедія "Фараони"

П'єсу написав О. Коломієць. За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 60-100 гривень

П'ятниця (14 червня)

Лекторій "Стань брендом"

Лекторій буде корисний: для власників бізнесу (незалежно від рівня); експертам, що бажають розширити аудиторію; громадським діячам та політикам.

Коли: 11:00

Де: Вул. Героїв Майдану, 9/1

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації

Субота (15 червня)

Фото: tv.ua

Концерт Олега Винника

На концерті прозвучать добре відомі російські та українські пісні автора і виконавця. Спеціально до великих концертів літнього туру артист підготував прем'єри нових пісень.

Коли: 20:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість квитків: 300-700 грн

Неділя (9 червня)

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую