ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 14-16 червня

Культура 3292
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

У Хмельницькому триває фестиваль народної хореографії "Hlushenkov FolkFest". Протягом вихідних у центрі міста демонструватимуть танці різних країн світу.  Вже сьогодні на сцені біля кінотеатру Шевченка відбудеться перша частина карнавалу культур.

У суботу в Хмельницькому виступить популярний укрїнський співак Олег Винник. Традиційно, цього ж дня відбудеться чергове заняття в рамках проекту "Fitness City". Для діток протягом вихідних у театрі ляльок покажуть кілька яскравих вистав.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня", відкрили пересувну виставку аборигенного мистецтва «Старі Майстри». Виставка пухнастиків та африканських равликів діє в ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Про маленький всесвіт" Сергія Мірошника.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ 

П'ятниця (14 червня)

у Хмельницькому всьоме триватиме Міжнародний фестиваль-конкурс народної хореографії «HlushenkovFolkfest»

Фото: з архіву

Міжнародний фестиваль народної хореографії "Hlushenkov FolkFest"

У місті Хмельницькому триває фестиваль-конкурс народної хореографії «Hlushenkov Folk Fest». Цього року на фестиваль приїде найбільше іноземних гуртів за всю його історію. Колективи з Польщі, Литви, Вірменії, Туреччини, Чилі та України візьмуть участь у події.

Коли: 18:00

Де: Сцена біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Лекторій "Стань брендом"

Лекторій буде корисний: для власників бізнесу (незалежно від рівня); експертам, що бажають розширити аудиторію; громадським діячам та політикам.

Коли: 11:00

Де: Вул. Героїв Майдану, 9/1

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації

Т-ГРА "Психологічний ФотоПортрет "Відкриваючи себе наново"

Психологічний ФотоПортрет - проект-гра яка не залишає байдужим. Кожен учасник отримує, щось своє, особливе, то чим хочеться і треба поділитися... Фотографії які відкривають ресурс і дарують візуальне задоволення, збирають безліч компліментів і лайків в соцмережах. Але завжди залишається частинка, не для всіх, не на показ, тільки для себе.

Коли: 16:00

Де: БЦ "Альянс", вул. Зарічанська, 5/3

Вартість: 750 гривень
 

Субота (15 червня)

Фото: ілюстративне KP.UA

Концерт Олега Винника

На концерті прозвучать добре відомі російські та українські пісні автора і виконавця. Спеціально до великих концертів літнього туру артист підготував прем'єри нових пісень.

Коли: 20:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість квитків: 300-700 грн

Fitness City. Пілоксінг з Ольгою Мазур

Пілоксінг від Ольги Мазур зі спортивного комплексу «Konfermat». Запрошують прихильників та усіх зацікавлених осіб! Рекомендація учасникам: при собі бажано мати пляшку питної води, рушник. Пілоксинг - це три в одному: кікбоксінг, пілатес, танець. Кардіотренування у швидкому темпі - мінус 700 калорій за одне тренування.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Театр ляльок підготував нову виставу - «Бебі-бум». «Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Трансформаційна гра "На результат"

Магія гри - неперевершена! Людина, яка обирає гру для трансформації, не залишиться без результатів - у життя обов'язково прийдуть зміни. Це так працює. Той, хто спробував, - знає. Хто не спробував - має шанс прийняти в своє життя нові дива. Запрошують! Гра "На результат" – це поступове народження того, про що Ви мрієте - від «ХОЧУ» до «МАЮ». Яке б завдання, питання не стояло перед Вами зараз – Ви завжди можете прийти до відповіді та рішення за допомогою схеми, закладеної в грі, починаючи з оптимізації формулювання й закінчуючи розумінням алгоритму подальших дій і важливих ресурсів, приємними відчуттями сили, спокою і впевненості в собі. Ваша мета в грі буде щирою і своєчасної, кожне слово - цінним і важливим.

Коли: 14:30

Де: Вул. Соборна, 55

Вартість: за попереднім записом 100 грн

Майстер-клас зі складання Кубика Рубіка

Хто ще не вміє складати кубик Рубіка? Годі мріяти - час діяти! Чудова новина - майстер-клас зі складання Кубика Рубика в школі "Соробан"! Запрошують діток 8-14 років провести час із користю, навчитися базовим навикам складання відомої головоломки. Можливість спробувати себе у якості майбутнього спідкубера.

Коли: 12:00

Де: Школа "Соробан", вул. Подільська, 21

Вартість: 100 гривень

Неділя (16 червня)

Дитяча вистава "Чарівна жаба"

Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста на лялькову виставу "Чарівна жаба".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень
 

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую