ye-logo.v1.2

Кінний і вогняний театри можна буде побачити у Чорному Острові

Культура 3586
Чорний Острів запрошує на фестиваль у суботу, 13 липня
Чорний Острів запрошує на фестиваль у суботу, 13 липня. Фото: chornoostrivska-otg.gov.ua

У наступні вихідні в селищі відбудеться Всеукраїнський фестиваль народного мистецтва та ремесел.

У рамках фестивалю «Чорноострівський ярмарок - 2019» відбудеться ярмарок промислових та продовольчих товарів, екскурсії по літературно-краєзнавчому музеї ім.Глібова, показові виступи кінного театру «Козацький герць» і навіть катання на конях. Організатори анонсують також концерт відомих зірок естради, але хто саме завітає до Чорного Острова, поки не зізнаються.

За словами головного спеціаліста з питань культури, національностей, релігій та туризму Чорноострівської громади Анатолія Бєлєванцева, фестиваль триватиме два дні і для кожного знайдуться цікавинки і розваги.

«Зазвичай, хмельничани не їздять десь на периферію на фестивалі, чи якісь атракції, але цього разу у нас, в Чорному Острові, справді буде що подивитися і буде цікаво. Ми плануємо програму для усіх аудиторії: дітям розваги, дорослим цікавинки і можливість відпочити як від міської метушні, так і від постійної роботи вдома», – зазначає Анатолій Бєлєванцев.

Розгорнеться містечко майстрів та дитячі атракціони орієнтовно в 11 годині і вже триватиме до кінця дня. Однак, офіційне відкриття фестивалю планується на 16:00, а до того глядачі зможуть побачити виступи кінного театру. Також працюватиме фуд зона, де усі охочі зможуть поласувати смачними стравами та напоями.

«Це наші гості зі Старокостянтинова і трюки, які показують коні, каскадери варто побачити усім, бо це справі захоплююче дійство», – переконує Анатолій Бєлєванцев і нагадує, що окрім фестивалю можна також відвідати парк скульптур за байками Глібова та палац XVIII століття і обгорілу Ратушу.

Планується, що обіцяний концерт зірок естради розпочнеться а 21:00, а по закінченню усіх чекає виступ театру вогню «Майстри іллюзіону», святковий феєрверк та молодіжна дискотека.

Читайте також: Куди поїхати в липні в Україні: найяскравіші фестивалі місяця 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую