ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 23-25 серпня

Культура 4252
Як провести у Хмельницькому святкові вихідні, читайте в нашій афіші
Як провести у Хмельницькому святкові вихідні, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву редакції

Програма заходів.

На Хмельниччині, як і по всій країні, цими вихідними відзначають два державних свята - День Прапора та День Незалежності України. Детально про те, як святкуватимуть подоляни у різних районах області, можна прочитати на сайті "Є".

Зокрема у Хмельницькому з цієї нагоди підготували насичену програму. У місті запланували на найближчі кілька днів урочисті заходи, концерти, флешмоб, парад вишиванок, спортивні змагання та багато іншого.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", нещодавно відкрили проект-дослідження "Парадний портрет" та персональну виставку живопису "Ритми Міста". В арт-центрі "Масло" демонструють виставку київського митця Юрія Сивирина "Великий Інший ". У музеї історії міста триває виставка живописних картин Леоніда Бессараби. у музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин під назвою "Стежками Хортиці".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (23 серпня)

 

Фото: ілюстративне з архіву редакції

Флешмоб (кольоровий забіг із фарбами холі)

У Хмельницькому до Дня державного прапора відбудеться флешмоб (кольоровий забіг із фарбами холі). До участі запрошуються всі охочі.

Коли: 17:30
Де: збір біля кінотеатру Шевченка
Вартість: безкоштовно

Офіційна церемонія підняття Державного Прапора та виконання Гімну України

До свят будівлю обласної державної адміністрації прикрасять полотнами синього та жовтого кольорів, які символізують наш стяг.

Коли: 10:00
Де: майдан Незалежності
Вартість: безкоштовно

Кліматична гра "АПОКАЛІПСИС" / МКМ

Чи готові ви до Апокаліпсису? Сподіваються що так! Адже це мега крута еко-гра і такого у нашому місті ще не було! Долучайтеся до участі у грі... і хто знає, можливо вам вдасться вийти переможцем та ще й отримати усілякі еко-ніштяки

Коли: 13:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Фестиваль "Остання столиця" (Кам'янець-Подільський)

Цього року у Кам’янці-Подільському на фестивалі історичної реконструкції "Остання столиця" згадають та вшанують добу Директорії,етап становлення української державності 20-х років минулого століття. Адже саме у Кам’янці, неподалік Троїцької церкви, у колишньому готелі "Бель-вью" з червня 1919 року тимчасово перебував Уряд УНР. Тож місто фактично стало останньою столицею держави. Зазвичай "Остання столиця" проходить у форматі музейно-освітнього заходу. Головним едементом є реконструкція вуличного бою між військами УНР і більшовиками.

Коли: 10:00
Де: Старе місто, площа Вірменський ринок
Вартість: безкоштовно

Moto Festival "Wer Wolf 2019 - VIKING" (Меджибіж)

Фестиваль буде проводитись на території Меджибізької фортеці протягом 23-24-25 серпня, роз'їзд 26 серпня! Тематикою цьогорічного фестивалю стануть - ВІКІНГИ! Байкери найкраще втілюють сьогодні тогочасну епоху і є справжніми мужніми вікінгами на своїх залізних конях. Прекрасні дівчата в образі Валькірій, зможуть показати жіночий дух та магію того часу. На фестивалі спробують передати часи важких мечів і темних законів, відтворити середньовічну атмосферу, провести справжні паралелі між часами вікінгів і байкерів.

Коли: 14:00
Де: Державний історико - культурний заповідник "Межибіж", вул. Замкова, 1
Вартість: 200-400 гривень

Виставка роботів та трансформерів з металу

Унікальна виставка роботів та трансформерів з металу, в повну величину, що увійшла в "Книгу Рекордів України". На виставці представлено більше 20 роботів із металу:
"Оптимус Прайм" - висота якого 3,5м. "Бамблбі" - вага якого більше тони, справжня машина трансформер. Програму складає шоу танцюючих роботів.

Коли: з 10:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська, 109

Вартість квитків: дорослий - 50 грн., дитячий - 40 грн. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний

Правоосвітній захід. Складання величезного пазлу "Дитина має право!"

З нагоди святкування Дня Державного прапора та Дня Незалежності України юстицією Хмельниччини буде проводитись правоосвітній захід для дітей. Приходьте складати величезний пазл "Дитина має право!" до пам'ятника ім. Т.Г. Шевченка.

Коли: 11:30

Де: сквер Шевченка

Вартість: безкоштовно

Субота (24 серпня)

 

Фото: ілюстартивне з архіву редакції

Хода Гідності від пам’ятника Шевченку

На чолі Ходи нестимуть 50 метровий державних стяг. До колони також приєднаються учасники Форуму української молоді діаспори «Хмельниччина 2019», які нестимуть прапори країн, звідки вони прибули. Учасники пройдуть центральними вулицями міста – Проскурівською та Соборною до майдану Незалежності. Також відбудеться покладання квітів до пам’ятників Шевченку, Чорноволу та Небесної Сотні.

Коли: 9:20
Де: центральні вулиці міста
Вартість: безкоштовно

Парад вишиванок до Дня Незалежності України

Запрошують усіх мешканців та гостей міста на щорічний, традиційний парад вишиванок, присвячений 28-тій річниці Незалежності України.

Коли: 17:00
Де: З майдану Незалежності до Молодіжного парку
Вартість: безкоштовно

Урочисті заходи з нагоди 28-ї річниці Незалежності України

З нагоди 28-ї річниці Незалежності України відбудуться урочисті заходи. Запрошують усіх мешканців та гостей міста.
Коли: 10:00
Де: Майдан Незалежності
Вартість: безкоштовно

Святковий концерт до Дня Незалежності

Святковий концерт у Молодіжному парку відбудеться за участі гуртів «Шпилясті кобзарі» та «Мотор’ролла».

Коли: 18:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Fitness City. bodyART. Алла Афанасьєва

bodyART - нова концепція фітнесу, що підкорила Європу, Америку та Японію! В рамках концепції bodyART тіло людини сприймається як єдність трьох складових Тіла, Свідомості та Душі. Включає в себе активне функціональне навантаження, спеціальні терапевтичні вправи та фазу розслаблення. Основний акцент спрямований на дихання. Дихання - це зв'язок між тілом та енергією. Програма bodyART допомагає людям знайти баланс та гармонію, зняти стрес, позбутися негативних емоцій, отримати позитивний настрій.

Коли: 9:00
Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1
Вартість: безкоштовно

Вечірка-екскурсія "Незалежні"

До уваги гостей вечірки-екскурсії будуть представлені арт-творці історії нашої держави саме з періоду здобуття нею Незалежності. Хто вони - українські ковалі справжнього незалежного автентичного мистецтва і про вагу їх вкладу у світовий арт - дізнаєтесь під час екскурсії. А вже після освітньо-інтерактивної гостини - запрошують у мистецький дворик, де енергійними й такими очікуваними сетами зі святом Вас привітає #Dj_FLASHE.

Коли: 20:00
Де: Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівька, 47
Вартість: 50 гривень

Неділя (25 серпня)

Фото: ілюстративне ooyuz.com

Майстер-клас з робототехніки

Запрошують відвідати драйвовий майстер-клас зі справжньої робототехніки, який закінчиться перегонами власностворених запрограмованих роботів.

Коли: 13:00
Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", 3 поверх, вул. Проскурівського підпілля, 63
Вартість: 100 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Дитяча вистава «Малесенька Фея»

Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста на лялькову виставу "Малесенька Фея".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Концерт "Holzkopf" (Vancouver/ CA)

"Holzkopf" – це канадський музикант Jacob Taves. Його перший альбом був записаний і виданий у 2001 році. З того часу "Holzkopf" пройшов через багато етапів і стилів, розділених незначними межами: від мікрозвукових експериментів, (майже) комічних колажів і глибокого ембієнту до євангелічного електронного індастріалу, різкого noise dub і швидкої танцювальної музики.

Коли: 21:00
Де: "Hot Club", вул. Подільска, 93

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую