ye-logo.v1.2

У Хмельницькому готуються до суперфіналу фестивалю-конкурсу Миколи Мозгового

Культура 2788
Суперфінал проведуть 1 жовтня, у міжнародний День музики
Суперфінал проведуть 1 жовтня, у міжнародний День музики. Фото: podillyastar.top

Журі обрало дев’ятнадцять солістів і шість гуртів.

У Хмельницькому визначили суперфіналістів відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!»

Як повідомляють в Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтва, фінальний етап фестивалю-конкурсу вже завершився, і незабаром розпочнуться репетиції до суперфіналу. Проведуть його 1 жовтня, у міжнародний День музики. Головою журі суперфіналу стане народний артист України Олександр Пономарьов.

«До участі у суперфіналі журі обрало дев’ятнадцять солістів і шість гуртів. Слід відзначити високий виконавський рівень обраних суперфіналістів, а тому батли обіцяють бути цікавими і гарячими», - зазначають в повідомленні.

Тож вже відомо, що у молодшій віковій категорії від десяти до дванадцяти років змагатимуться Кіра Лєскова, Єлизавета Вознюк, Юлія Каменюк, Ольга Свинарчук і Катерина Льовкіна.

У другій віковій категорії (13 – 15 років) суперфіналістами стали Каріна Ситник, Каріна Рубановська, Поліна Гончарук, Анна Шимкова, Арман Аракелян, Анастасія Пентюк і Божена Поліщук.

Серед конкурсантів старшої вікової категорії до суперфіналу потрапили Богдан Кохан, Максим Савчук, Рената Бас, Вікторія Остапчук, Ілона Тихонюк, Крістіна Станіславська та Євгенія Гаєвська.

Колективи – суперфіналісти: зразковий вокальний ансамбль «Усмішка», гурти «Вернісаж», «Кумасі», «Поляночка», «Камелія» та «Синевір».

Нагадаємо, що в столиці України першого вересня у день народження Миколи Мозгового (цього року Миколі Петровичу виповнилося б 72 роки) у Палаці спорту пройде традиційний концерт пам’яті видатного композитора-пісняра та народного артиста України. Тіна Кароль, Ірина Білик, Злата Огнєвіч, Dzidzio, Alyosha, Тарас Тополя, грут «Без обмежень» та інші відомі українські виконавці заспівають пісні Миколи Мозгового у столичному Палаці спорту на концерті пам’яті. А телеканал «М2» планує о 19.00 показати цей концерт у прямому ефірі.

Довідково: Мистецький проект «Грай, музико моя!» є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового, який народився у с. Сарнів Волочиського району на Хмельниччині.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую