ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться гастрономічний фестиваль

Культура 8106
«Підпілля кави» - це проєкт-переможець Громадських ініціатив від ГО «Спелеоклуб «Атлантида»
«Підпілля кави» - це проєкт-переможець Громадських ініціатив від ГО «Спелеоклуб «Атлантида». Фото: lvivski.info

У День міста проведуть «Підпілля кави».

Вже цими вихідними Хмельницький відзначатиме свою 588-річницю. З нагоди свята у місті підготували дводенну програму, присвячену супергероїській тематиці. Окрім традиційних заходів запланували й чимало цікавинок. До прикладу, у суботу центром міста пройде Парад супергероїв.

У перший день святкування Дня міста, 28 вересня, у Хмельницькому о 12-ій годині стартує святковий фестиваль – Гастрофест «Підпілля кави». «Його концепція передбачає, що до кав’ярень, які розташовані на вулиці Проскурівського підпілля, від вулиці Соборної до Проскурівської, на один день (до 22-ої години) заселяться інші заклади, аби наповнити вулицю неперевершеним ароматом кави. Також будуть представлені виїзні кондитерські, винотеки та виробники твердих сирів», - повідомляють у пресслужбі міської ради.

Цього дня ця частина вулиці буде повністю пішохідною. Тут гратимуть вуличні музиканти, баристи влаштовуватимуть майстер-класи, організують вечірки від закладів.

«Також буде можливість проголосувати за улюблену кав'ярню: відвідувачам «Підпілля кави» видаватимуть спеціальні фішки, якими можна буде проголосувати за улюблений заклад», - йдеться у повідомленні.

Для участі у фестивалі зареєструвалося 12 підприємців, власників кав’ярень, пекарень, сироварень і винотек міста.

У програмі фестивалю: латте Арт шоу; інструментальний музичний супровід вуличних музикантів (скрипка, саксофон, контрабас); облаштування «Зони творчості» - локація «Мистецький дворик» (художній розпис чашок під каву, встановлення фотозони); проведення конкурсу «Найкавовіша кава».

Читайте також: У День міста Хмельницьким їздитиме тролейбус з оркестром.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую