ye-logo.v1.2

Світлина хмельницького фотографа потрапила до ТОП-10 конкурсу «Вікі любить Землю»

Культура 4717
Панорама Дністра - у ТОП-10 "Вікі Любить землю"
Панорама Дністра - у ТОП-10 "Вікі Любить землю". Фото: Сергій Зисько

Десятка фотографій представлятиме Україну на міжнародному етапі конкурсу.

Світлина хмельницького фотографа Сергія Зиська увійшла до десятки найкращих фотографій пам’яток природи України у щорічному фотоконкурсі «Вікі любить Землю». Панорама Дністра і пагорбів над ним, зроблена у «Шишкових горбах», що на Чернівеччині, зайняла у ТОПі восьме місце. Також саме ця робота стала кращою світлиною Чернівецької області. Ще одне фото Сергія, а саме фотознімок водопаду Бурбун, що у селі Лисець на Дунаєвеччині, стало кращим фото Хмельниччини. Раніше ці фото також були обрані експертним журі як кращі фото з регіонів України. 

Як зазначають організатори, цього річ на конкурсі «Вікі любить Землю» було завантажено майже 10 тисяч фото пам'яток природи.

«В ТОП-10 у конкурсі «Вікі любить Землю» (Україна) моє фото потрапило вперше. Світлину Дністровських пагорбів я зробив восени рік тому під час фотоподорожі», - каже Сергій Зисько.

За 4 роки у фотоконкурсах від Вікіпедії роботи хмельницького фотографа вибороли 21 нагороду. Фото з фейсбук-сторінки Сергія Зиська.

Загалом, розповідає Сергій, за 4 роки вікіконкурсів він має 21 нагороду за світлини, зроблені в чотирьох країнах світу. Скажімо, торік у конкурсі «Вікі любить пам’ятки 2018», дві фотографії Сергія Зиська (Генуезька Фортеця, що в Автономній республіці Крим, та Кудринецький замок, що на Тернопільщині), потрапили до ТОП-10 кращих пам’яток України.

Водопад "Бурбун" - краще фото Хмельниччини. Фото: Сергія Зиська. 

За ці роки до Вікіпедії Сергій Зисько завантажив понад дві з половиною тисячі фото. Це і світлини як природних об’єктів, так і архітектурних пам’яток. На його знімках представлені, крім України, також Грузія, Албанія та Хорватія.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую