ye-logo.v1.2

«Топ-модель по-українськи»: дівчина з Хмельниччини у п’ятірці кращих

Культура 11846
На останньому тижні Дарина виборола собі імунітет
На останньому тижні Дарина виборола собі імунітет. Фото: Hochu.ua

За перемогу продовжує змагатися 17-річна полончанка.

Вчора, 29 листопада, на Новому каналі вийшов новий випуск модельного реаліті «Топ-модель по-українськи». На 14-му тижні проєкту за місце в fashion-індустрії боролися шість учасниць, серед яких Дарина Герасимчук з Полонного. Цього разу моделі мали пройти перевірку на оригінальність і креатив. Дівчина, яка найгірше впоралася зі всіма завданнями, мала покинути шоу, інші змогли продовжити змагання закордоном.

На першому випробуванні дівчата мали перетворитися у популярних аніме персонажів. У кожної був свій образ для фотосесії, а позували моделі на ходулях.

Дарина під час завдання сильно хвилювалась і двічі впала. За висновком експерта, вона була найгіршою на фотосесії. «Страх і небезпека ходуль були більшими, ніж бажання бути кращою», - сказав полончанці Володимир Демчинський.

На наступній фотосесії учасницям довелося керувати процесом парної зйомки. Їх партнером став відомий холостяк Іраклі Макацарія. Шість стадій стосунків мали відіграти дівчата. Кожна з моделей мала свій етап.

Дарина обрала собі мізансцену першого побачення. Однак самотужки поставити кадр і вправно поставити задачі партнеру у полончанки знову не вдалося. За висновком експертки Соні Плакидюк, її робота з Іраклі була провальна.

Останнім завданням тижня стало танцювальне дефіле у стилі «vogue». Показ проходив у скейт-парку, куди запросили глядачів. Переможницю дефіле обирали за допомогою шумоміру. За умовами, хто з дівчат набере найбільше шуму від оплесків, той здобуває імунітет і автоматично проходить у п’ятірку проєкту та їде закордон.

У кожної була одна хвилина на дефіле та дуже яскраві образи. Дарина виходила на подіум останньою і своїм виступом запалила не тільки публіку, але й експертів. «Оце круто. Не можливо не верещати, коли людина несе стільки енергетики», - прокоментувала Соня Плакидюк.

Хоча два попередні завдання у Дарини Герасимчук були невдалі, у третьому завданні вона здобула імунітет. Таким чином полончанка автоматично стала першою, хто виборов собі місце у п’ятірці учасниць проєкту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую