ye-logo.v1.2

Городочанка здобула призове місце на міжнародному конкурсі в Берліні

Культура 5741
Раніше дівчина стала фіналісткою "Голосу країни. Діти"
Раніше дівчина стала фіналісткою "Голосу країни. Діти". Фото: facebook.com

Молода співачка посіла друге місце.

Дівчина родом з Городка, 21-річна Вікторія Літвінчук, взяла участь у міжнародному музичному конкурсі Euro Pop Contest Berliner perle, фінал якого проходив з 28 листопада по 4 грудня в Берліні. Про перемогу юної артистки написав на сторінці у фейсбуці Владислав Сасін.

«Культурні амбасадори - це одні з найважливіших постатей, які змінюють нашу державу та формують її імідж на світовій арені. Вікторія Літвінчук здобула перемогу на міжнародному музичному конкурсі Euro Pop Contest Berliner perle. Друге місце серед майже шістдесяти представників більш ніж з 20 країн світу. Представляючи Україну, засвідчила крутезність свого таланту і результат свого довгого шляху роботи», - написав він.

Зараз Вікторія навчається у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, а у 2013 році юна городочанка стала фіналісткою «Голосу країни. Діти».

Читайте також: Дівчина з Хмельниччини у п’ятірці кращих у «Топ-моделі по-українськи».

Довідково: Основною метою конкурсу «Euro Pop Contest Berliner perle» є популяризація і пропаганда дитячого-юнацького естрадного творчості, зміцнення дружніх зв'язків, творчих контактів дітей і молоді різних країн. Щороку конкурс проходить наприкінці листопада. Як зазначають на сайті конкурсу, «Euro Pop Contest» називають «Другим Євробаченням». Щороку юні таланти з різних країн приїжджають в Берлін, щоб взяти участь в міжнародному фіналі Euro Pop Contest, виступити і заявити про себе на професійній сцені, поборотися за головний приз і звання Гран-Прі конкурсу. У фіналі конкурсу кожен учасник від 10 до 24 років (у вікових категоріях 10-13 років, 14-17 років та 18-24 роки) виконує дві пісні - національний хіт або власна композиція і світовий хіт.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую