ye-logo.v1.2

У День святого Миколая в центрі Хмельницького влаштують свято

Культура 3991
Свято відбудеться поруч з новорічною ялинкою
Свято відбудеться поруч з новорічною ялинкою. Фото: з архіву редакції

У гості «приїдуть» казкові персонажі з інших країн.

У четвер, 19 грудня, о 18:00 в Хмельницькому на сцені Різдвяного ярмарку відбудеться свято Миколая. Як розповів начальник управління і культури міської ради Артем Ромасюков, на маленьких хмельничан чекає вітання святого Миколая Чудотворця. Цього вечора до Хмельницького прибудуть казкові герої, які виконують такі ж функції як і Миколай, але в інших країнах.

«Святий Миколай – це біблійна особа, а до нього в гості приїдуть різні казкові персонажі зі всього світу. Це будуть герої, які дарують дітям радість і здійснюють мрії. Всі ці персонажі разом з нашим святим Миколаєм привітають хмельничан зі святом. Традиційно буде театралізація, запланована концертна програма», - говорить Артем Євгенович.

На завершення музичної програми на сцені ярмарку буде презентована нова пісня про наше місто, написана співачкою Інною Гласовою. Музичний твір про новорічно-різдвяний Хмельницький артистка виконає зі студентами музичного коледжу.

А вже 20 грудня запрацює гостина святого Миколая. Казкова резиденція розташується біля новорічної ялинки на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Працюватиме вона до 9-го січня щодня з 17-ої до 19-ої години. Відвідавши святкову гостину, маленькі хмельничани зможуть поспілкуватися зі святим Миколаєм та отримати від нього подарунок. Щоправда, буде й кілька вихідних у святковій гостині– 31 грудня, 6 і 7 січня.

Нагадаємо, Різдвяний ярмарок цього року запрацював у Хмельницькому в перший день зими. Тоді ж засвітили вогні головної ялинки міста. На відкритті святкового містечка свою пісню про Хмельницький презентував фронтмен хмельницького гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний.

Читайте також: На Андріївських вечорницях у Хмельницькому зіграли ді-джеї.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую