ye-logo.v1.2

Альбом хмельничанки претендує на звання кращого релізу року

Культура 1877
Проголосувати за альбом Марини Круть можна на сайті премії
Проголосувати за альбом Марини Круть можна на сайті премії. Фото: open.ua

Бандуристка Марина Круть серед претендентів на премію Aprize.

Днями оголосили лонглист премії Aрrize 2019. З-понад шестисот повноформатних та мініальбомів, які минулого року вийшли в Україні, у півфінал премії потрапило 60 музичних релізів. Серед них 20-хвилинний альбом хмельницької бандуристки Марини Круть під назвою «Albino».

«Впродовж цілого року команда Радіо Аристократи шукала та збирала усі альбоми, які випускали українські виконавці. А їх вийшло не так вже й мало — 606 релізів, що на третину більше, ніж минулого року. Тож, ми прослухали абсолютно усі, та склали Long List з 60 півфіналістів», - пише Радіо Аристократи.

Десять фіналістів, які складуть шортлист премії, оберуть за результатами відкритого голосування на сторінці Aрrize. Голосування по лонглисту триватиме до 15 лютого. Після цього команда журі обере переможця серед фіналістів премії, а його ім’я оголосять 28 лютого.

Нагадаємо, минулого року альбом хмельницької бандуристки «Live Concert With Chamber Orchestra» увійшов в топ-10 кращих в Україні.

Довідково: Aprize — це незалежна музична премія, започаткована у 2016 році командою Радіо Аристократи. Цього року в Long List потрапило 24 дебютанти, а це майже половина усіх номінантів. Географія номінантів не обмежилася лише Україною. Наші талановиті виконавці випускали альбоми в Лондоні, Нью-Йорку, Берліні та Польщі.

Читайте також: хмельничанка Марина Круть потрапила до півфіналу нацвідбору Євробачення-2020.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую