ye-logo.v1.2

У Хмельницькому оголосили марафон талантів

Культура 1938
У марафоні оголошено чотири номінації
У марафоні оголошено чотири номінації. Фото: facebook.com/SKCPloskyriv

В обласному центрі шукають талановитих дітей.

Спортивно-культурний центр «Плоскирів» оголосив марафон талантів. Креативні, талановиті та творчі хмельничани можуть проявити свої вміння та отримати за це подарунки.

«Наш центр щорічно в кінці навчального року проводить звітний концерт. Цього року карантин вніс свої корективи, тому ми вирішили оголосили марафон талантів і залучити до нього не лише наших вихованців, а й усіх дітей та підлітків Хмельницького. Ми хочемо, щоб кожна дитина проявила свої вміння і тим самим надихнула інших. Для участі у марафоні потрібно зняти коротеньке відео та надіслати його нам. Журі визначить переможців, які отримають цінні призи», - розповіла сайту «Є» виконувачка обов’язків культурного організатора спортивно-культурного центру «Плоскирів» Ольга Шевцова.

У марафоні оголошено чотири номінації:

• спортивні досягнення;
• креативний відеоролик;
• танці;
• вокал та мелодекламація.

«Якщо ви вмієте стояти на голові, граєте в настільний теніс сам з собою або жонглюєте кульками – перша номінація саме для вас. Дітлахи, які є полюбляють знімати відео у Like та Tiktok можуть зняти креативний ролик та виграти у другій номінації. Усі, хто любить танцювати теж можуть зробити відео свого запального танцю і стати переможцем у третій номінації. Ті, хто вміє гарно співати, читати вірші та прозу продемонструйте свій талант на відео і перемагайте у четвертій номінації», - каже Ольга Шевцова.

У марафоні талантів мають право брати участь хмельничани віком до 20 років. Учасникам потрібно зняти відео тривалістю до 60 секунд та відіслати його на пошту [email protected]. Відео має бути хорошої якості, горизонтальне з власним контентом. Прийом відео до 25 травня включно. З 26 травня компетентне журі перегляне усі надіслані відео та обере переможців у номінаціях.

Дізнатись імена талановитих дітей та підлітків Хмельницького можна буде на сторінках у Facebook та Instagram СКЦ «Плоскирів» в день фіналу нашого марафону – 29 травня.

Читайте також: Заряджаймося мистецтвом: хмельницький художній музей почав працювати онлайн

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую