ye-logo.v1.2

Alyona Alyona та KRUTЬ випустили спільний трек (ВІДЕО)

Культура 2991
Відома хмельницька бандуристка заспівала цього разу без бандури
Відома хмельницька бандуристка заспівала цього разу без бандури. Фото: скрін з відео

Разом із піснею презентували музикантки й кліп.

Бандуристка з Хмельницького Марина Круть та відома реперка Alyona Alyona записали спільну пісню. Ліричний сингл під назвою «Заплутались» та кліп до нього вчора опублікували на YouTube-каналі реп-виконавиці.

У відео дівчата, співаючи, їдуть лісовою дорогою в кабріолеті. За кермом автівки –Марина. Вона виконує мелодійний приспів до репу Alyona Alyona та завершує трек ліричним куплетом.

Історію створення спільної композиції музиканток розповіла Alyona Alyona в описі до нового відео.

«Декілька років тому, щойно переїхавши до столиці, я майже нікуди не виходила, і більшість часу проводила у квартирі друзів, де писала багато пісень. Однією із них була пісня «Заплутались», яка народилася в мене без приспіву. І як би я не намагалася створити його, він у мене ніяк не виходив. Я дуже довго думала, з ким би я хотіла розділити таку душевну і ліричну пісню, і коли познайомилася з Мариною, коли почула її мелодії та виконання наживо, я поставила собі за мету створити з нею той приспів і записати спільний трек», - пише вона.

Реперка зізналася, що після того, як кинула Марині «демку» і почула приспів та її куплет, розплакалася від щастя. Бо знайшлася та людина, яка відчуває те саме, що відчуває вона.

«Я вважаю, що наші вібрації об'єдналися, ми створили дуже гарний і мелодійний трек, який житиме довго», - додає Alyona Alyona.

І все ж свою бандуру Марина взяла з собою.

Сама ж Марина Круть зазначила, що сісти у кабріолет – була її мрія. Презентацію відео робити вона доповнила мотивуючим дописом у себе в інстаграмі.

«Не озиратись у дзеркала , і йти вперед. Сказала б я собі і тобі , моя сильна душа Alyona Alyona, - йдеться у повідомленні хмельничанки. - Впевнена, ми ще покажем огогого скільки всього, адже дорога тільки починається , ми сідаємо за кермо».

Читайте також: Хочу зробити бандуру сучасною»: Марина Круть – про переїзд, Євробачення та «нафталіновий» репертуар.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую