ye-logo.v1.2

Хмельниччина передала Львівщині естафету на проведення акції «Діти – дітям»

Культура 1851
Акцію «Діти – дітям» на Хмельниччині започаткували наприкінці березня
Акцію «Діти – дітям» на Хмельниччині започаткували наприкінці березня. Фото: пресслужби Хмельницької ОВА

Подібні заходи мають ціль подарувати усмішки дітям, які стали вимушеними переселенцями.

Наприкінці березня на Хмельниччині організували культурно-розважальну акцію «Діти – дітям». Її мета — подарувати радість маленьким українцям, які змушені були залишити свої домівки через вторгнення російських окупантів. Щоб ощасливити більшу кількість дітей, начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій закликав решту регіонів долучитися до подібних заходів. Сьогодні, 17 квітня, він передав естафету своєму львівському колезі.

За його словами, навіть у найтемніші часи є місце для усмішки. На Хмельниччині роблять все можливе, щоб малеча, яка знайшла тут прихисток, змогла відволіктися від новин про війну й отримала щасливе дитинство. Таким чином військова адміністрація разом зі «Зірковим десантом» започаткувала акцію «Діти – дітям». Наразі її проводять у містечках нашої області.

«Щоб збільшити кількість цих усмішок, щоб на наших вулицях і приміщеннях лунав дитячий сміх, а не тільки тривожна сирена, передаю естафету на проведення акції «Діти – дітям» Львівський обласній військовій адміністрації та її голові Максиму Козицькому», — зазначив Сергій Гамалій.

Читайте також: Федишин, Hardkiss, Могилевська і не тільки: топ-10 українських пісень про війну за тиждень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую