ye-logo.v1.2

Лео, який прославився піснею про калину, заспівав на концерті з Вакарчуком

Культура 12998
Малюк заспівав разом зі Святославом Вакарчуком на благодійному концерті «І все буде добре», щоб підтримати дітей, які постраждали під час війни
Малюк заспівав разом зі Святославом Вакарчуком на благодійному концерті «І все буде добре», щоб підтримати дітей, які постраждали під час війни. Фото: З офіційної сторінки гурту «Океан Ельзи» у фейсбуці

Через війну родина трирічного хлопчика тимчасово мешкає на Хмельниччині.

Маленький Лео, який нещодавно прославився в Україні та закордоном, виступив на благодійному концерті гурту «Океан Ельзи». Трирічний хлопчик став відомим завдяки знятому місяць тому відео, де він співає пісню «Ой у лузі червона калина». Тепер малюк заспівав про війну разом зі Святославом Вакарчуком.

Гурт «Океан Ельзи» у Великдень влаштував благодійний концерт в київському метро, яке слугувало прихистком для тисяч людей під час обстрілів столиці. Музиканти виступили на станції «Золоті ворота», заспівавши відомі хіти. Пісню «Не твоя війна» разом з ними виконав маленький Леонард Буша. Спів хлопчика, який заспівав акапельно початок композиції, транслювали на екрані. Продовжив виконання пісні соліст гурту.

Зібрані гроші з концерту організатори мають надіслати для допомоги дітям, які постраждали від війни росії.

Нагадаємо, трирічний Лео переспівав відомий гімн Січових стрільців та за лічені дні став не лише зіркою соцмереж, а й полонив душі мільйонів українців. Пісню підхопили українські зірки, влаштувавши відео-флешмоб.

Хлопчик з родиною до війни мешкав в Ірпені на Київщині, але через бойові дії сім’я оселилася в одному з сіл на Хмельниччині, де й було відзняте відео. Пізніше батько Леонарда написав:

«Історія зі співом Лео набрала неймовірних обертів не тільки в Україні, а й закордоном. Телебачення, радіо, журнали, газети, інтернет-видання та багато інших джерел публікують матеріали про малюка. Безумовно, я пишаюсь цим. Та все ж таки хочу наголосити на важливому моменті. Головне в цій історії те, що якимось чином його виконання допомагає людям. Кожному по-своєму. Комусь підіймає бойовий дух, когось заспокоює, комусь надає сил пережити щось непросте, когось надихає на творчість, в когось просто викликає посмішку, а в когось сльозу… в будь-якому випадку, якщо є можливість зробити добру справу - ми маємо її зробити».

Читайте також: Марина Круть продала на аукціоні марки з кораблем за понад 50 тисяч гривень


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую