ye-logo.v1.2

Хмельницький співак Шугар заспівав на Касовій горі біля Бурштина «пісню-таємницю»

Культура 2629
Шугар заспівав нову пісню у дуеті
Шугар заспівав нову пісню у дуеті. Фото: Youtube

Зйомки кліпу проходили біля Бурштина, на Касовій горі, що входить до Галицького національного природного парку.

Цього тижня вийшла нова пісня хмельницького співака та блогера Шугара (Олег Шкарпета), яку він заспівав разом зі співачкою з Івано-Франківська Roma Tuz (Тереза Стефанюк).

Їх спільна пісня називається “Ти для неї той”. Кліп презентували на сторінці Roma Tuz на Youtube, де він вже зібрав понад 25 тисяч переглядів.

«Ти для неї той» - пісня-таємниця, секрет якої досі не вдалося остаточно дізнатися. А саме - зв’язок між двома закоханими душами. Даний трек я присвятила власним щирим почуттям, привідкривши занавісу особистої історії. Щиро вірю, що кожен заслуговує бути з коханими людьми. Нехай ця відеоробота надихне вас на щирі любовні звершення», - написала в описі до відео Тереза Стефанюк.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка відмітила співпрацю з хмельницьким артистом та подякувала йому “за те, що підтримав ідею та прикрасив своїм голосом і харизмою цей трек”.

Зйомки проходили біля Бурштина, на Касовій горі.

Як розповіла Roma Tuz в інтерв’ю франківському виданню, через несприятливі погодні умови та форс-мажорну ситуацію, яка трапилась на зйомках, вдалося відзняти тільки частину запланованого.

“Найекстремальнішим було те, що виконавцям довелося підніматися на висоту 200 метрів для хороших кадрів. Тоді був сильний дощ та сильний вітер, до того ж для зйомок використовувалась дещо специфічна техніка”, - розповіла співачка.

Нагадаємо, що минулого літа співак презентував трек “Віддаю Притулі”, який зібрав майже півмільйона переглядів.

В лютому 2023 року у Шугара вийшов трек “Електрохарчі”, у квітні він записав дует з хмельничанкою Вікторією Гунченко, а на початку червня Шугар презентував пісню “Вініл”.

Взимку-2023 трек «Автомат» авторства та виконання Roma Tuz потрапив до топ українських музичних трендів YouTube та ТОП-50 українського Shazam, а також став вірусним у Тік-Ток.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую