ye-logo.v1.2

Хмельницька співачка Марина Круть випустила новий кліп в стилі 70-років

Культура 2734
Марина Круть представила нову пісню
Марина Круть представила нову пісню. Фото: Youtube

"Пряля" - народна хорова пісня, яка була вперше виконана у 1919 році.

Хмельницька співачка і бандуристка Марина Круть (KRUTЬ) презентувала новий кліп на пісню “Пряля”.

Нову відеороботу співачка презентувала на своєму Youtube-каналі.

"Пряля" - народна хорова пісня, яка була вперше виконана у 1919 році українським хором в обробці Миколи Леонтовича.

“Я неймовірно люблю епоху ВІА 70-х: стиль, тексти, дух епохи. Репертуар тогочасної української музики займає 70% мого плейлиста після початку повномасштабної війни. Якби я жила у ту епоху, то точно була б такою як у кліпі та мала свій ансамбль”, - розповіла співачка.

Марина Круть зазначила, що її місія — показувати і закохувати у красу української музики іноземців та робити її все більш впізнаваною у світі. Це дуже важливо не тільки з культурної точки зору, а й як нагадування, що у нас досі триває війна і нам потрібна допомога.

“Пісня “Пряля” — дуже символічна для мене. Місія хористів, що вперше виконували її у обробці Леонтовича на закордонних концертах, дуже перегукується із моїм особистим музичним шляхом зараз”, - підкреслила співачка в описі до відео.

Раніше сайт “Є” писав, що і Марина Круть і гурт Nazva долучились до створення фільму “Загін кіноманів” про Володимира Івасюка.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року Марина Круть (KRUTЬ) брала участь у відборі до фіналу конкурсу Євробачення-2023 з власною піснею «Колискова» і зайняла друге місце.

Нещодавно пісня Марини Круть «То таке життя» з фільму «Я працюю на цвинтарі» перемогла в номінації «краща пісня» від кінопремії «Золота дзиґа».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую