ye-logo.v1.2

Lely45, Дядя Жора, Tember Blanche, Олена Тополя, Dibrova, Міла Нітіч: нова добірка української музики

Культура 1084
Олена Тополя та Олексій Діброва створили одну з найпопулярніших пісень цього тижня
Олена Тополя та Олексій Діброва створили одну з найпопулярніших пісень цього тижня. Фото: Youtube

Співачка Олена Тополя (екс Alyosha) та виконавець Dibrova записали спільну пісню “Хочеш”.

В перший тиждень літа кількість нової української музики зменшилась в порівнянні з травнем, але все одно вистачає цікавих прем'єр.

Співачка Олена Тополя (екс Alyosha) та виконавець Dibrova (Олексій Діброва) записали спільну пісню “Хочеш”.

Композиція увійшла до трендових музичних пісень цього тижня.

"Хочеш" - це відверта історія про двох людей, які знаходять у собі сили долати всі перешкоди разом, незалежно від життєвих обставин. Ця пісня стала гімном для тих, кого рятує кохання та надихає не зневірятися та ставати сильнішими. Ця відеоробота про щасливу історію кожного з нас, наповнену емоційними моментами, легкістю та радістю, коли ми разом.

Коли важко іти далі, коли на відстані або коли втомився чекати, пісня "Хочеш" повертає найкращі спогади, знову запалює вогонь у наших серцях”, - йдеться в описі до пісня.

Відео на пісню зібрало майже сто тисяч переглядів. Крім того, ця композиція займає десяту строку в українському рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam.

Співаючий футболіст VAHA (Вахтанг Вахтангішвілі), який багато років пробував себе у різних українських талант-шоу, минулого тижня представив кліп “З нею кайф”.

Трек потрапив до трендових музичних відео в українському сегменті Youtube цього тижня.

Раніше сайт “Є” ye.ua писав про його композицію “Не зупиняйте музику”.

Фронтмен гурту Quest Pistols Антон Савлєпов запустив сольний музичний проєкт SAVLEPOV. З цієї нагоди артист випустив пісню "Розстебни".


“Я чекав, коли музичний настрій проєкту зрезонує зі станом суспільства, але останні роки навчили, що ніколи не буде кращого моменту робити свою справу, ніж саме зараз”, – зізнався артист 24 каналу.

Виконавець зазначив, що його творчість – інтимна фантазія, яка занурює у паралельний світ його наївних мрій.

Співачка Lely45 стала новим героєм третього випуску авторського проєкту Тіни Кароль «Дім звукозапису».

Вона зробила кавер на пісню гурту Скрябін “Наші”.


Особливістю шоу є й те, що запрошена зірка повинна заспівати обрану пісню наживо та з першого дублю.

"Я люблю "Скрябіна", деякі пісні знаю від першого рядка до останнього, деякі я можу інтуїтивно підспівувати. У пісні "Наші" я дуже органічна, я спробувала передати ту атмосферу, яку закладав Кузьма. Напевне, мені це вдалося. Ця пісня, як ніколи важлива, адже вона віддзеркалює єдиний меседж суспільства: ми - українці, й ми цим пишаємося", - поділилася Lely45, пише ТСН.

Шоумен з Хмельницького Дядя Жора (справжнє ім'я - Вадим Мичковський) випустив кліп на нову жартівливу пісню “Жінка-аб'юзер”.


В описі пісні зазначається, що “співак гумористично висвітлив, проблеми з якими часто стикаються у відносинах, але саме із них складається справжнє кохання”.

Нагадаємо, що в Хмельницькому планують створити комунальну установу “Центр запобігання та протидії домашньому насильству”.

Нагадаємо, що в місті працює Хмельницький міський центр соціальних служб. За минулий рік до Хмельницького міського центру соціальних служб надійшло понад 950 повідомлень про вчинення домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Мова йде про понад 1100 постраждалих осіб, серед яких майже двісті дітей. У місті працює дві мобільних бригади соціально-психологічної допомоги, які за минулий рік зробили близько 700 виїздів.

Гурт Tember Blanche випустив пісню “Телепат”.

Пісня про те, як важливо спілкуватись в стосунках та розповідати своїй другій половинці про свої побажання.

Співавтором пісні став саундпродюсер The Budchuk, автор вірусної колаби з Яриною Квасній — “Парова машина”, а також треку “Важко” від Pan.Mykolai.

Співачка Оксана Трач, яка у травні записала спільний трек з хмельницьким виконавцем Шугар, презентувала нову пісню "Солов'ї".


В описі до пісні співачка зазначила: “це моя доволі інтимна пісня про любов і пристрасть. Я би дуже хотіла, щоб вона вас надихала на любов, бо саме любові, у всіх її проявах, має бути більше”.

Миколаївський рок-гурт “Сусіди Стерплять” українізувався рік тому і з того часу випустив кілька композицій, зокрема, трек “Залежність”.


Цього тижня в музикантів вийшла інтимна композиція “Ця ніч”.

Львівський романтичний співак Kosmirak (Василь Космірак) раніше працював таксистом та мріяв поїхати працювати у Польщі, доки його пісні не почали набирати перегляди. Його пісня “Моя мелодія”, про яку писав сайт “Є” ye.ua” раніше, зібрала 150 тисяч переглядів на Youtube.


Цього тижня в Василь Космірак записав трек “Волосся”.

Українська співачка Міла Нітіч (справжнє ім'я – Людмила Нитичук), яка родом з Хмельницької області, записала пісню разом зі співачкою Melanya.


“Повертайся” - ця пісня про надію, про те , що зараз відчуває кожна українка під час війни. У пісні описані переживання, емоції, незламність , віра у майбутнє. Зараз дуже важкий час випробувань для жінок, чоловіки яких на фронті. Жінка змушена бути сильною, незламною, рішучою. Ця пісня дуже сильною жінки, яка своєю волею та молитвами чекає свого чоловіка, яка хоч і на відстані , але думками поруч.

Головний меседж - повертайся живим, я тебе дуже чекаю. Так ми дуже чекаємо наших близьких та родичів. Сподіваюсь, ця пісня нікого не залишить байдужим , і стане славнем сильної, мудрої жінки, яка подолає все”, - йдеться в описі до відео.

Співачка Nichka (Даяна Кульбіда) презентувала пісню “Такі різні”.


«Такі різні» - пісня про людей, їх взаємне тяжіння та безмежне космічне зоряне небо.
Люди, як і будь-який об'єкт у Всесвіті, мають здатність притягуватися одне до одного.
Іноді це завершується щасливим фіналом, іноді розбитими серцями.
Але в обох випадках, ця історія залишає глибокі сліди в душах людей.
Моя нова пісня про це”, - зазначила співачка в описі до пісні.

Репер Міша Правильний анонсував новий альбом першим синглом «Файна».

У треці використано семпл з джинглу шоу «Файна Юкрайна».

«Коли Backspace, з яким ми працюємо з самого початку повномасштабного вторгнення і який зводив всі мої вірші та пісні, навіть записані на диктофон десь посеред руїн в Харкові, написав мені, що круто б було засемплювати музику з Файної Юкрайни – я подумав «х…йня якась». Але потім з'явилась одна з найулюбленіших мною моїх же пісень», – говорить rap.ua про трек Міша.

Рок-гурт Lady Aphina представив альбом “Крихке ч.1”. До міні-альбому увійшли три композиції.


У добірку увійшла пісня “Світ не виконує наших потреб”.

Співачка Міа Рамарі презентувала пісню “На самоті”.


“Написався трек про спокій і мир з самим собою”, - зазначила співачка.

Артем Лоік представив трек “Навпаки”.


Композиція про те, що всі українці недостатньо зробили для перемоги. І мова йде не лише про звичайних людей, а й про представників влади.

В треку він торкається теми як мовного питання, так й справедливої мобілізації.

Проект Agape та репер Burla об'єднались заради літнього треку “Підемо в гай”.


І пісні відчувається вайб композицій Скофки.

Гурт "Джозерс" представив четвертий альбом "Прокляття двадцятих", що оповідає про непросте десятиліття.

На платівці є пісня “Таблетки”, яку гурт випустив разом з Паліндромом.



Є й треки, які не були раніше опубліковані, зокрема, й трек “Прокляття двадцятих”.

Херсонські музичні виконавці АЗІЗА і Гліб співає випустили новий сингл «Раз».

Про це виданню Район.Культура розповіли артисти.

Їх пісня розповідає про вигорання в стосунках і втрату кохання. Попри доволі серйозну тему, пісня вийшла активною і динамічною. Самі артисти жартома називають її «першим НЕ сумним синглом про розставання».

Ініціативу у створенні спільного синглу проявила АЗІЗА. Вона написала Глібу з пропозицією створити щось разом. Він радо погодився, і вже буквально наступного дня артисти слухали демоверсії і планували спільний реліз.

«Робота над релізом йшла максимально комфортно – від моменту знайомства до запису і зйомки відео в соцмережі. До речі, з «Раз» у нас тепер пов'язана кумедна історія. Коли ми зробили анонс пісні, виклавши спільні фото, люди стали вітати нас і писати, яка ми гарна пара. Ми не пара, але під час роботи над піснею точно стали друзями», – додав Гліб.



Виконавиця Zagublena (Лідія Юр'єва) представила трек “СУМ (Назавжди)”.

На початку червня вийшов перший випуск нового шоу від Культурного Десанту — «Фронтова студія». Учасником першого випуску став лідер гурту Руки'в Брюки та військовий — Олександр Ремез. У межах шоу він створив трек Капелан, в записі якого взяв участь Джош Гоммі, лідер гурту Queens of the Stone Age. Він створив і записав партію гітари, пише Лірум

Як розповідають автори, "Капелан" — пісня про вищу силу, яка допомагає нищити ворога. Саме через капеланів, військових священників, можна передати свої думки Богу про те, що воювати за свою землю — це честь, що людина — це щит своєї країни та рідні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую