ye-logo.v1.2

Виходу гурту “STANZA” чекали дві години

Культура 2637

Публіка, переважна більшість якої складало студентство та навіть старшокласники, з нетерпінням чекала виступу відомого хмельницького рок-гурту “STANZA”.

Перед виходом хлопців на сцену присутніх розважали два інші гурти — хмельничани “Over Head” та полтавчани “May of Sorrow”. Звісно, хлопці старалися щосили, навіть витягували глядачів потанцювати, проте завоювати таку ж прихильність фанатів, як у “станзівців”, їм не вдалося. Тому дві години часу народ просто слухав “підвальний” рок, пив пиво та інші зігрівальні напої та в'яло тупцював на танцполі, намагаючись підбадьорити себе та присутніх.
І от нарешті! Не встигли хлопці з'явитися на сцені, як зал одразу ж вибухнув бурею емоцій. Та масово потягнувся до сцени. Рокери не розчарували своїх фанів, даруючи їм як відомі пісні, так і нові. Зокрема, як зазначив лідер та вокаліст гурту Андрій Журба, вокал якого просто зачаровував, можна сміливо назвати прем'єрою пісню “Остаться на земле”. А ще хлопці приємно здивували своїх прихильників переспівом відомих хітів всесвітньовідомих гуртів. Чого лишень була варта пісня “Its my life”! Тож година, проведена саме під пісні “STANZA”, промайнула легко, невимушено й залишила чимало приємних вражень та спогадів.
P.S. Відверто кажучи, відкрила для себе захопливий світ “станзівської” музики. Про що зовсім не шкодую. І, мабуть, піду купувати собі їхній альбом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую