ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться дебатний турнір

Афіша 2333
Фото: надане організаторами

Хмельничани та гості змагатимуться у красномовстві та мистецтві сперечатися.

21-22 березня у нашому місті вдруге відбудеться Всеукраїнський дебатний турнір «Маю право». Особливість цьогорічного заходу — соціальна спрямованість.
«Усі дебатні турніри в Україні є платними, тобто учасники мають сплатити організаційні внески. Однак у нашому турнірі він покривається за рахунок спонсорської допомоги, які надали юридичні фірми та підприємства міста», - розповідає голова організаційного комітету турніру Андрій Іваницький.
Із усіх охочих, які подадуть заявки на участь, організатори відберуть 20 команд по двоє учасників. Змагання проводитиметься у формі моделювання парламентських дебатів, в межах резолюцій, визначених організаційним комітетом. Тема дебатів — «Реалізація прав людини».
Турнір проводиться в два етапи. Перший включає чотири вибіркових раунди, під час яких всі команди змагатимуться між собою. Другий етап складається з півфінального та фінального раундів. За результатами першого етапу визначаться вісім команд, які проходять у півфінал. У фіналі братимуть участь лише чотири команди. Переможцем змагань є та команда, яка набрала найбільшу кількість балів у фінальному етапі.
«В першу чергу, турнір буде цікавий студентам юридичних спеціальностей, але приїздять представники різних вузів і спеціальностей, - розповідає Андрій Іваницький. - У минулому році географія змагань була широкою. На цьогорічні дебати уже зареєструвалися команди із Одеси та Харкова. Візьмуть участь і хмельницькі команди».
Турнір відбудеться 21-22 березня 2015 року у стінах Хмельницького університету управління та права. Ініціатором змагань є Ліга студентів Асоціації правників України у Хмельницькій області, громадська організація «Молодіжний вибір», відділення Асоціації правників України у Хмельницькій області.
Подати заявку на участь можна до 15 березня. Додаткова інформація за телефонами: 067-269-63-77, 067-873-80-99.
Нагадаємо, що у Хмельницькому відбудеться ще один цікавий проект за участю гостей міста — «Твоя країна». Мандрівникам з усієї України показуватимуть найцікавіші місця і заклади нашого міста, влаштовуватимуть екскурсії та майстер-класи.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую