ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському збудують нову фортецю!

Афіша 3648

Цього разу вона буде солодкою і зведеною на честь відкриття туристичного сезону.

25-26 квітня у Кам’янці-Подільському офіційно відкриють туристичний сезон. Традиційно у Старому місті розгорнуть майданчик для презентації історичних і культурних особливостей міста. Свої дива готують уже музейники, реконструктори, співаки і танцюристи, кухарі і пекарі - знавці давніх рецептів, ті, хто шиє історичні костюми, хто робить зачіски різних епох, хто знає давні ремесла і військову справу.
Для любителів гострих відчуттів пройде екскурсія Кам’янцем із захоплюючим туристичним квестом, переможців якого чекають незвичайні подарунки. А для тих, кому ближче віртуальний світ презентують віртуальну екскурсію містом у проекті «OpenUKRAINE», інформаційного проекту «Подорожуй Україною».
Одразу всі фестивалі в одному місці – таке можна буде побачити теж в рамках відкриття сезону. Свої парфоменси для зустрічі із вами готують фестивалі «ФОРПОСТ», «РЕСПУБЛІКА» зі своїм стріт-артом, «СоборнаФест», «ОктоберФест», «Опера в мініатюрі».
А ще ви зможете покататись на електромобілі, полізти у гори, поїхати у велопробіг містом… одним словом набратися емоцій на все літо.
Ну і традиційно, до відкриття туристичного сезону, Кам’янчани готуються до дива. Цього року воно буде солодке – фортеця зведена із солодкої здоби. Будуватимуть її діти зради того, щоб сказати: дітям потрібен мир! Шматочки мирної, солодкої фортеці матимуть змогу скуштувати усі бажаючи присутні на святі, а також бійці на Сході України, куди її відправлять волонтери.
І, зрештою, Кам’янець-Подільський – єдине місто в історії України, що саме зараз є претендентом на статус Молодіжної столиці Європи 2018 року, беручи участь у конкурсі Європейського молодіжного форуму Ради Європи. Тому молодь міста готує на відкриття туристичного сезону грандіозний флешмоб «У Кам’янця обличчя юне!» і дуже розраховує на підтримку України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую