ye-logo.v1.2

Одеситка Анжела Надєжда запрошує хмельничан заглибитися у себе

Афіша 2649
Часто роботи одеситки містичні і казкові.
Часто роботи одеситки містичні і казкові.. Фото: Анжели Надєжди

Вона привезе у наше місто персональну фотовиставку.

Її фотографії такі прості, на них люди, предмети побуту. Але в той же час вони якісь казкові, трохи містичні та сюрреалістичні. Ці картини ми щодня споглядаємо на вулиці, вдома, однак часто не помічаємо їх...
Фотомисткиня із Одеси Анжела Надєжда привезе у Хмельницький персональну фотовиставку «Заглиблення в себе».
«Від погляду Анжели нічого не приховається. Її роботам притаманні примарність і конкретність, сон і дійсність, пристрасть і ніжність, трагічність і комічність. Її прийоми вдихають в буденні моменти новизну: предмети перероджуються і починають пульсувати несподіваним змістом», - розповідають організатори про експонента.

Анжела Надєжда полюбляє фотографувати дітей.

Анжела Надєжда народилася і мешкає в Одесі. Фотографією займається з 2006 року. Член Національної спілки фотохудожників України, АFIAP (Художник Міжнародної Федерації фотографічного мистецтва). На її рахунку — участь та перемога у багатьох українських та зарубіжних конкурсах, публікації у фотожурналах та 11 персональних виставок.
Із персональною виставкою Анжела Надєжда у Хмельницькому вперше. Однак у 2011 році хмельничани мали змогу ознайомитися із її творчістю у рамках спільної виставки кількох митців «Одеський фаршмак».
Відкриття виставки «Заглиблення в себе» відбудеться 18 червня о 16.00 у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Читайте також про те, як до Хмельницького завітає "Танцювальна резиденція".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую