ye-logo.v1.2

На головній площі Хмельницького вшанують пам'ять жертв ДТП

Афіша 2371
Хмельничани вшанують жертв ДТП
Хмельничани вшанують жертв ДТП. Фото: з архіву

Організовує захід ГО“ХАЛК”.

У неділю, 20 листопада, хмельничани вшанують пам'ять жертв ДТП. Вже четвертий рік поспіль організовує захід ГО «Хмельницький Автолюбительський Клуб». Таким чином автомобілісти хочуть привернути увагу громадян до проблеми зростання смертності на дорогах.

“Ми о 12.00 годині збираємось на парковці біля міського пляжу. Організовано, без клаксонів, проїдемо колоною до центральної площі. Там, десь о 13.00 покладемо квітидо памятника “Віри. Надії. Любові” і запалимо свічки. Об 13.30 відбудеться всесвітня хвилина мовчання за загиблими у ДТП. Ми до неї також долучимось”, - каже голова ГО “ХАЛК” Володимир Огойко.

Організатор розповідає, що Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй у жовтні 2005 року запропонувала країнам-членам і міжнародному співтовариству оголосити третю неділю листопада кожного року як Міжнародний день пам'яті жертв дорожніх аварій. Цього року він припадає на 20 листопада.

“Останнім часом багато людей помирає у ДТП. Вважаю, що потрібно привернути увагу до такої невтішної тенденції”. Долучитись до заходу можуть не тільки автомобілісти, а й усі ті, хто якимось чином причетний. Можливо хтось має рідних, друзів, які загинули, чи постраждали на дорозі”, - додає Володимир Огойко.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую