ye-logo.v1.2

Не «Республікою» єдиною: у Хмельницькому буде свій рок-фестиваль

Культура 5280
У місті над Бугом буде свій музичний фестиваль
У місті над Бугом буде свій музичний фестиваль. Фото: terwik.livejournal.com

Він відбудеться наприкінці весни 2017 року.

Вперше у Хмельницькому відбудеться фестиваль рок-музики «Rock&Bug FEST».

Зараз над ним працює ціла команда, у яку входить міське управляння культури, організатори «RespublicaFEST», лідер гурту «Моторролла» Сергій Присяжний та лідер гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.

«Насправді цей фестиваль – ідея міського управління культури, – розповів Андрій Зоін, засновник «RespublicaFEST». – Ми давно мріяли про рок-фестиваль у Хмельницькому, але самі не могли його втілити. Тож коли дізналися, що упарвління планує створити рок-фестиваль, запропонували свою допомогу: концепція, гурти, логістика, реклама, брендування тощо».

Також Андрій Зоїн розповів, що «Rock&Bug FEST» триватиме упродовж двох днів, 26-27 травня, і на ньому буде декілька музичних сцен.

«Головна сцена буде на пляжі, ще одна – біля кінотеатру імені Шевченка. Також ми плануємо задіяти і арт-дворики для класичної та акустичної музики. І, можливо, під час фестивалю ми таки зробимо декілька малюнків у місті, тим більше шо для Хмельницького це актуально» – розповів організатор.

Фестиваль, до речі, буде абсолютно безкоштовним.

На ньому виступатимуть гурти з Хмельницького і області, а в кінці днів – хедлайнери. Покищо організатори анонсували виступи трьох гуртів: «Тартак», «Моторролла» і «Чумацький Шлях». Цей список поповнюється. Андрій Зоін каже, що заявку на фестиваль може подати будь-який гурт з Хмельницької області. Потрібно лише долучитися до спільноти в соціальній мережі і надати матеріал та інформацію про себе, а організатори попередьно всіх послухають і відберуть учасників на фестиваль.

Також організатор зазначив, що порівнювати «Rock&Bug FEST» з «Республікою» не можна: єдине, що їх об’єднує – це популяризація сучасної української рок-музики, популяризація міста і розвиток подієвого туризму.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую