ye-logo.v1.2

Із школи на лікарняне ліжко: у чотирьох хмельницьких учнів підозра на ротавірус (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 4234
У чотирьох школярі підозра на ротавірус
У чотирьох школярі підозра на ротавірус. Фото: portal.lviv.ua

Діти навчаються у НВК №2.

Учора, 26 квітня, четверо учнів хмельницького НВК №2 потрапили до інфекційної лікарні. Як повідомляє  начальник міського управління охорони здоров'я Борис Ткач, у дітей підозра на ротавірусну інфекцію.

“Поки не знаємо, чи це ротавірус. Хворі діти є, у них рвота і діарея, але що це точно, не встановили. Чотирьох школярів госпіталізували вчора у другій половині дня до інфекційної лікарні. Інфекціоністи кажуть, що, можливо, це та сама ротавірусна інфекція. Вона зараз дуже поширена, і не тільки в нашому місті”, - зазначає Борис Васильович.

Начальник додає, фахівці обстежують дітей і школу.

ОНОВЛЕНО 13.45 година: Директор НВК №2 Оксана Кореганова розповідає, що у чотирьох школярів наявність ротавірусної інфекції підтвердили. Каже, що більше випадків зараження не фіксували.

"Сьогодні вірус підтвердили. Всі діти звернулись до лікаря вже після того, як прийшли додому. Зараз в школі працюють фахівці держпродспоживслужби", - додає Оксана Іванівна.

Нагадаємо, що 23 квітня, п'ятеро маленьких пацієнтів Хмельницької дитячої лікарні заразились ротавірусною інфекцією. Вже за кілька днів батько одного із малюків звернувся до правоохоронців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую