Гаряча тема:
- Війна
Брауні просто тане у роті! А поєднання шоколадної гірчинки та малинової кислинки підкорило мене з першого ж шматочка. Зі всіх випробуваних мною рецептів цієї популярної в усьому світі випічки, цей – найвдаліший. Дуууже смачно! Сто разів рекомендую!
Інгредієнти:
180 г вершкового масла,
200 г екстра-чорного шоколаду (у мене 76% какао),
200 г цукру,
125 г борошна,
40 г якісного какао,
1 ч. л. розпушувача,
пачка ваніліну,
3 яйця,
200 мл темного пива,
300 г малини (у мене заморожена, попередньо розморожена, але, звісно ж, можна свіжу).
Приготування:
Шоколад поламати шматочками й разом із вершковим маслом розтопити на водяній бані до однорідності.
В мисці змішати цукор, просіяне борошно, какао, ванілін та розпушувач. Додати в цю суміш розтоплену шоколадну масу, перемішати.
Окремо збити міксером яйця, додати їх у тісто й знову збити. Влити темне пиво, перемішати вінчиком. Потім додати малину й обережно лопаткою перемішати.
Форму встелити папером для випічки (у мене прямокутна 20 х 30 см), обережно вилити тісто.
Пекти при 180°С протягом 25-30 хвилин (головне – не перепекти, тісто має бути пружним, але вологим всередині. Це і є фірмова консистенція брауні, його візитівка).
Охолодити, потім нарізати прямокутними квадратиками.
При подачі притрусити какао, прикрасити малиною.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: