ye-logo.v1.2

Укрпошта анонсувала вихід нової марки з потопленими кораблями ворожого флоту

Суспільство 428
Нова марка вийде тиражем в один мільйон примірників
Нова марка вийде тиражем в один мільйон примірників. Фото: postmark.ukrposhta.ua

Її спецпогашення заплановано на 8 травня.

Укрпошта анонсувала вихід нової поштової марки «русскій воєнний флот — до дна!» тиражем в один мільйон примірників. У поштовому випуску зображені ті кораблі, які стали найбільшою втратою ворога з початком повномасштабного вторгнення. Це вісім одиниць чф росії, а за два роки широкомасштабної війни Силами оборони та безпеки України було потоплено, пошкоджено і виведено з ладу третину ворожого флоту.

Як розповідають у пресслужбі відомства, поки що сторожовий фрегат «адмірал макаров», який теж зображений на марці, залишається не ушкодженим, але боротьба на морі триває. Бо кінцевою метою українських оборонців є повна відсутність військових кораблів рф в Азово-Чорноморському регіоні.

З 8 травня новинку можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях та онлайн. Проте вже відсьогодні традиційно на нову марку можна зробити передзамовлення.

Одночасно з випуском нової марки Укрпошта також відкриває продаж благодійної презентаційної рамки «русскій воєнний... !», яка містить усі три марки цієї серії з відбитками штемпелів першого дня. Кошти, отримані від її продажу спрямують на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС.

Читайте також: Напередодні Провідної неділі у Хмельницькому курсуватиме додатковий автобус

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую