ye-logo.v1.2

Огляд житлового комплексу А52 На правах реклами

Суспільство 396
Житловий комплекс використовує високоякісні матеріали та інноваційні технології, які забезпечують високий рівень енергоефективності будівлі
Житловий комплекс використовує високоякісні матеріали та інноваційні технології, які забезпечують високий рівень енергоефективності будівлі. Фото: thecapital.com.ua

Бажаєте знайти житловий комплекс, який би поєднував у собі всі переваги бізнес і преміумкласу?

 Для цього і був створений ЖК А52, місце, де комфорт мешканців – завжди пріоритет номер один.

Сучасна концепція масиву

ЖК А52 в Києві реалізує поєднання бізнес і преміумкласу через високоякісне будівництво, сучасний дизайн та продуману інфраструктуру. Тож пропонуємо вам оцінити всі ці переваги покроково.

Архітектурні рішення масиву вирізняються модерним дизайном й функціональністю, він спрямований на створення комфортного та естетично привабливого простору для життя. Використання монолітно-каркасної технології забезпечує міцність і довговічність будівель. Купити квартиру в цьому ЖК означає скористатися приємною перевагою великих панорамних вікон, які наповнюють інтер'єри природним світлом і пропонують мальовничі види на місто. Елегантний зовнішній вигляд комплексу гармонійно вписується в архітектурний ландшафт Шевченківського району, підкреслюючи статусність й унікальність А52.

Житловий комплекс використовує високоякісні матеріали та інноваційні технології, які, своєю чергою, забезпечують високий рівень енергоефективності будівлі. Це включає застосування сучасних систем ізоляції, енергоощадних вікон, індивідуальних систем опалення, що сприяє зниженню енергоспоживання. Такий підхід позитивно впливає на комфорті проживання, навколишньому середовищі та відбивається на зменшенні витрат стосовно утримання житла.

Географічне положення масиву в центральному, престижному й історичному Шевченківському районі столиці гарантує повну сферу послуг для тих людей, які вирішать орендувати квартиру в ЖК А52. Поруч із вашим домом знаходяться:

  • ресторани, кафе: “BUFON” coffee bar, “LOFT GAME BAR”, “Noodes”, “Чорноморка”
  • супермаркети та магазини: “Сільпо”, “АТБ”, “Фора”, “Watsons”
  • освітні заклади: ДЗВО "Університет менеджменту освіти" НАПН України, дитячий садок “Сова-Сова”, дитячий садок «Долоньки», Спеціалізована школа №106 з поглибленим вивченням англійської мови
  • медична сфера: Республіканська клінічна лікарня МОЗ України, медичний центр “Medico”, “Singapore Medical Center”, “ХАРИЗМА”, “Medical Grand”

Усього 15 хвилин пішої прогулянки відділяє масив від станції метро “Лук'янівська”, тож дістатися до будь-якої іншої частини міста не буде складним та виснажливим завданням для вас. З вікна ЖК А52 можна побачити зелену оазу посеред міста – Павлівський садок, який наче запрошує мешканців перепочити від міської метушні, пропонуючи для цього свої зелені насадження. Орендувати 3 кімнатну квартиру поруч із цим парком буде правильним і зручним рішенням для сімей з дітьми або домашніми улюбленцями.

Безпека мешканців знаходиться під пильною охороною багатьох заходів, які вжили розробники житлового масиву, серед яких можна виділити комплексне відеоспостереження в усіх зонах комплексу, встановлений контроль доступу в ліфтах та на окремих поверхах. Зацікавила неймовірно вигідна пропозиція отримання затишної оселі в житловому комплексі з такою сучасною концепцією? Експерти з нерухомості компанії T.H.E. Capital проконсультують вас із всіх питань, допоможуть вибрати найкращий варіант у ЖК А52 й оформити всі юридичні договори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую