ye-logo.v1.2

Викрала гроші з картки своєї бабусі: на Кам'янеччині оголосили підозру 21-річній дівчині

Кримінал 253
 Пенсіонерка дізналася про фінансові зобов
Пенсіонерка дізналася про фінансові зобов'язання, коли працівники банку зателефонували їй повідомити про нарахування відсотків. Фото: stock.adobe.com

Фігурантці оголосили підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

21-річній мешканці села Чемерівці оголосили підозру за викрадення коштів з банківської картки своєї бабусі. Загалом у потерпілої зникло з рахунку понад 60 тисяч гривень. Про це повідомили у секторі комунікацій поліції Хмельницької області.

Згідно з матеріалами слідства, дівчина взяла мобільний телефон своєї 69-річної бабусі та завантажила на нього додаток інтернет-банкінгу, до якого прив'язала рахунок потерпілої. Згодом зловмисниця підвищила від імені пенсіонерки кредитний ліміт та перерахувала 61 тисячу гривень із картки на свій рахунок, аби витратити їх на власний розсуд.

Пенсіонерка дізналася про фінансові зобов'язання, коли працівники банку зателефонували їй повідомити про нарахування відсотків. Тоді ж звернулася до поліції.

«Вирахувати зловмисницю було не складно, адже вона проживає з потерпілою в одному будинку», - кажуть правоохоронці.

Дівчина вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Нині їй оголосили підозру за фактами, передбаченими частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану), частиною 1 статті 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) та частиною 1 статті 209 (Використання майна, щодо якого фактичні обставини свідчать про його одержання злочинним шляхом, здійснення фінансових операцій та зміна форми майна (грошових коштів), одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Хмельниччині побили в'язня до смерті

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую