ye-logo.v1.2

В Хмельницькому відбудеться семінар для експортерів

2421

24 травня у Хмельницькому відбудеться семінар «Ефективні засоби просування товарів і послуг на експорт за допомогою електронних ринків. Можливості міжнародної B2B платформи www.all.biz», в якому приймуть участь представники підприємств області і представники місцевої влади.

 

 

Метою семінару є активізація процесів інтеграції підприємств Хмельницької області у світову торговельну систему, пошук нових можливостей для виходу вітчизняних компаній на міжнародні ринки, розширення географії і збільшення обсягів збуту продукції.

Для участі у семінарі запрошені представники підприємств області, представники Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької митниці, представники Хмельницької торгово-промислової палати, Регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців,

Захід у Хмельницькому стане черговим у серії семінарів, які компанія ALL BIZ розпочала проводити в 2011 році в Києві та провідних обласних містах і продовжує проводити у 2012 році по всіх регіонах України.

Такі семінари вже проведені у багатьох містах України, зокрема у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Винниці. Семінар викликав жваву увагу не тільки серед представників підприємств, що вже ведуть зовнішньо-економічну діяльність, зацікавлених у розширенні номенклатури та обсягів продажу, залученні нових ділових партнерів, але й компаній, що тільки досліджують можливу географію експорту своєї продукції.

Електронна торговельна площадка www.all.biz вже кілька років успішно працює в Україні, виводячи на міжнародний ринок усе більшу кількість підприємств з різних регіонів країни.

Семінари проводять керівники структурних підрозділів ALL BIZ, експерти в області просування товарів і послуг в Інтернеті.

Тривалість семінару — 2 години, його формат передбачає питання учасникам та гостям семінару наприкінці, а також розіграш призів.

Адреса проведення семінару: вул. Червоноармійська, 18, готель “Любе”, конференц-зал готелю. 

Початок - 9.45

Семінар безкоштовний. Для відвідування семінару необхідна реєстрація.

Довідка:
www.all.biz - це міжнародний електронний ринок товарів і послуг на 26 мовах. Аудиторія проекту - понад 241 млн. відвідувачів на рік.
Проект об'єднує товарні ринки 67-ти країн світу, містить структуровану інформацію про понад 15 мільйонів товарів і послуг від 800 000 компаній різних країн.
На сьогоднішній день, офіси компанії ALL BIZ представлені в 20 країнах світу: в Росії, США, Білорусі, Україні, Казахстані, Молдові, Румунії, Польщі, Індії, Аргентині, Бразилії, Туреччини, Єгипті, Болгарії, Китаї, Чилі, Перу, В’єтнамі Азербайджані та Узбекистані.
За рейтингом Google Ad Planner, All.Biz входить в «ТОП 500 найбільш відвідуваних сайтів у світі» за кількістю унікальних користувачів.

Відео про семінари ALL BIZ: http://www.youtube.com/watch?v=OblUevvAI8s&lr=1&ob=0

Для реєстрації на семінар звертайтеся за телефонами: (044) 527-70-86, 527-78-07, 527-70-00, e-mail: [email protected]

Або скористайтеся формою реєстрації:http://www.all.biz/advert/action/stock/Effectiveways.html

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую