ye-logo.v1.2

Нардеп Сабій поділився своїм баченням роботи парламенту та підслуханими там розмовами

Політика 3943
Фото: Дмитро Скрипник

Першими враженнями, підсумками та планами на наступні засідання свободівець Ігор Сабій поділився на прес-конференції 7 грудня.

 За його словами, нові обранці показали іншу, нову, проукраїнську якість депутата, а опонентам дали зрозуміти, що закону необхідно дотримуватися, Регламент слід виконувати, а «тушкам» – не місце у законодавчому органі держави.
«Кажуть, якщо дитина не слухається, то батько мусить дати ляпаса, щоб дитина зрозуміла», – так Ігор Михайлович пояснив бійку в перший день засідання парламенту, коли депутати «попросили» вийти із залу своїх колег батька та сина Табалових. Він додав також, що такі дії одразу мали результат. Сабій зізнався, що підслухав розмову колег-регіоналів.
«Один із депутатів хотів піти перекурити і попросив свого колегу за нього проголосувати. На що той відповів: «та ні, сиди і сам голосуй, бо бачиш що вони (свободівці – авт.) роблять?» – переповів Ігор Сабій. Він також висловив сподівання, що представники Партії регіонів зрозуміють, що методи, які вони застосовували раніше, тепер не пройдуть. А якщо не зрозуміють, додав він, то свободівці будуть їм про це нагадувати, щоб парламент врешті, перейшов до законотворчої роботи. Адже, поки парламент не буде виконувати прийняті ним же закони, решта громадян їх теж не виконуватимуть.
«Я сподіваюся, що така робота, як була у перші дні, збережеться й надалі. А те, в який спосіб ми не допустили участі Табалових у роботі Верховної Ради, вплинуло, на рівні підсвідомості, на депутатів, які планували «дрейфування» у майбутньому», – зазначив Ігор Михайлович.
До речі, від понеділка спостерігати за роботою депутатів у прямому ефірі буде неможливо. Верховна Рада переглянула постанову про прямі трансляції із залу засідань. За це рішення проголосували 357 народних депутатів. Згідно з цією постановою, прямі трансляції засідань будуть доступні на радіо Першого українського каналу, а на телеканалі «Рада» будуть окремі тематичні передачі.

Коментарі:

Владимир 12.03.2013 16:31

..."щоб парламент врешті, перейшов до законотворчої роботи"... І.Сабій До одного дійшло для чого їх туди вибирали!!!) Не все так погано в цьому ВО...)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую