ye-logo.v1.2

Беспалова прийняли до лав Батьківщини, незважаючи на «його коментарі»

Політика 3886
Дмитра Беспалова, якщо вірити тому, що він написав у ФБ, таки прийняли до
Дмитра Беспалова, якщо вірити тому, що він написав у ФБ, таки прийняли до . Фото: Дмитра Скрипника

Саме зараз, в ці хвилини триває засідання бюро Хмельницької міської організації ВО «Батьківщини».



Депутат Хмельницької районної ради від «Фронту змін» Дмитро Беспалов кілька хвилин тому повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що Хмельницьким міським бюро партії його прийняли до лав ВО «Батьківщини».


Ще кілька годин тому, виконуючий обов’язки голови обласних бютівців Валерій Лесков, заявив на прес-конференції, що до нових членів будуть придивлятися прискіпливо. Особливо «до Беспалова за його коментарі».
«Не думайте, що партійне бюро буде простим. Ми кожного депутата від «Фронту змін» запитаємо, у тому числі Беспалова за його коментарі. І ще не відомо, чи ми їх приймемо до лав «Батьківщини». Нам важлива їхня позиція і особиста реалізація у партії ВО «Батьківщина». Адже ми не роздаємо посад «на тарілочці», – зазначив Валерій Лесков.

Очевидно, Валерій Олександрович мав на увазі публічні висловлювання Дмитра Анатолійовича, в тому числі й у соціальних мережах, з критикою діючої міської влади, особливо мера.

Загалом, за словами Валерія Лескова, сьогодні на розширеному засіданні бюро, бютівці планують прийняти до лав своєї партії депутатів як обласної, так і районної і міської рад. 


 

Коментарі:

Алла 11.07.2013 21:29

Поки невідомо

Нестор Махно 11.07.2013 21:27

А Миколу Івановича Траченка прийняли? чи ні?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую