ye-logo.v1.2

Хмельницька міськрада: понад сто питань та червоно-чорні прапори (запис ефіру)

Політика 5512
Хмельницька міська рада має розглянути 116 питань, які є в порядку денному
Хмельницька міська рада має розглянути 116 питань, які є в порядку денному . Фото: автора

Сьогодні відбудеться сесія Хмельницької міської ради.

Звіт поліції про ситуацію в місті, зміни до бюджету, земельні питання – ось неповний перелік питань, які сьогодні, 11 квітня, на своєму засіданні мають розглянути депутати Хмельницької міської ради.

У порядку денному, який оприлюднений на сайті міськради, 116 питань. За скільки часу їх розглянуть депутати, спрогнозувати важко. Тим більше, коли серед усіх проектів рішень одне стосується використання червоно-чорного прапора в місті. Нагадаємо, схоже питання в березні розглядала обласна рада. І тоді в сесії навіть зробили перерву на декілька днів, після якої прийняли рішення: у пам’ятні дати, пов’язані з визначними подіями та постатями національно-визвольної боротьби, на будівлі облради та її cтруктурних підрозділах поруч із державним прапором піднімати і червоно-чорний. У проекті рішення міської ради йдеться: «Рекомендувати керівникам структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань міста Хмельницького підіймати червоно-чорний прапор ОУН на будівлях у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв». У додатку таких днів 14. Найближча з яких – 21 травня, коли відзначатиметься День пам’яті жертв політичних репресій. Отож, це питання в порядку денному стоїть 15-им.

Під номером три – зміни до бюджету на цей рік. Мають збільшити доходну частину бюджету через додаткові фінанси – понад 274 мільйони гривень. Це і через залишки з минулого року, і через перевиконання дохідної частини за минулий рік та перший квартал цього року. Що і куди направлять – у пояснювальній записці.

Як проходитиме сесія міської ради та які рішення ухвалюватимуть депутати? За засіданням можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок 11 квітня орієнтовно о 10.00.

14.20. Сесія завершилася. Вашій увазі запис із прямого ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую