ye-logo.v1.2

Хмельницька міськрада: не рекорд, але питань знову більше сотні (запис ефіру)

Політика 3674
Хмельницька міська рада 4 липня має розглянути щонайменше 118 питань порядку денного
Хмельницька міська рада 4 липня має розглянути щонайменше 118 питань порядку денного. Фото: з архіву

Сьогодні відбудеться чергове засідання міських депутатів.

Востаннє міська рада засідала ще 11 квітня. Тоді порядок денний налічував 116 питань. І ось знову сесія. Цього разу в порядку денному ще більше питань.

Депутатам до розгляду пропонують 118 питань. Принаймні, така кількість оприлюднена на сайті міської ради. Переважна більшість з яких – це земельні питання. Решта – і встановлення надбавки до пенсії членам сімей репресованих та реабілітованих на 2018 рік, і зміни до різних програм та прийнятих раніше рішень тощо.

Пропонують депутатам і створити нову комунальну установу «Молодіжний центр», яка має розміститися на Кам’янецькій, 63. Про майданчик між міською владою та активістами для втілення соціально важливих проектів у місті говорять вже більше року. І ось громадські активісти спільно з депутатами розробили відповідну нормативну базу та… тепер лише необхідне відповідне рішення міської ради.

Як і які рішення прийматимуть депутати Хмельницької міської ради, можна буде спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 4 липня орієнтовно о 10.00.

13.35 Сесія завершилася. Дякуємо за увагу. Пропонуємо вашій увазі запис трансляції:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую