ye-logo.v1.2

Президент призначив нового очільника Ярмолинецької РДА: що задекларував майбутній чиновник

Політика 6047
Андрія Шутяка призначили головою Ярмолинецької райдержадміністрації
Андрія Шутяка призначили головою Ярмолинецької райдержадміністрації. Фото: із Фейсбуку

До роботи Андрій Шутяк приступить з 10 вересня.

Учора, 5 вересня, Президент України призначив на посаду голови Ярмолинецької РДА Андрія Шутяка. Про це йдеться у розпоряджені розміщеному на офіційному сайті глави держави.

«Призначити Шутяка Андрія Васильовича головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області з 10 вересня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у тексті розпорядження.

Андрій Шутяк у 2014-2015 виконував обов’язки голови Ярмолинецької районної державної адміністрації. З листопада 2015 року - депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії "За конкретні справи".

Андрій Васильович у декларації, яку він вносив у реєстр ще у червні цього року, як кандидата на посаду голови Ярмолинецької РДА, задекларував земельну ділянку в селі Вербка-Мурована Ярмолинецького району, та ще одну земельну ділянку у райцентрі. Також має право користування легковиком «Renault Duster», який належить іншій особі. Заробітна плата отримана за основним місцем роботи у ТОВ "Аграрна інвестиційна компанія-Ярмолинці" складала 151 376 гривень. Ще 117 000 гривень тримає готівкою вдома і 9 102 гривень в банку.

А от дружина, Олена Василівна, декларує квартиру, земельну ділянку в Ярмолинцях і ще одну ділянку в селі Вербка-Мурована. У минулому році отримала допомогу по догляду за дитиною 12 900 гривень і 104 957 гривень зарплати у ТОВ «Агарна інвестиційна компанія-Ярмолинці». Окрім того, у 2017 році брала 40 500 гривень кредиту.

По земельній ділянці у селі Вербка-Мурована Ярмолинецького району мають син та дочка новопризначеного голови. 

Нагадаємо, що Ярмолинецька РДА без керівника уже кілька років. У 2014 році головою призначили Валерія Довганя. Та через протести місцевих жителів, він до виконання обвязків так і не приступив.

Читайте також: Що задекларував новий очільник Деражнянського району

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую