ye-logo.v1.2

«Газове питання» - сесія облради в прямому ефірі

Політика 4117

Сьогодні депутати мають розглянути звернення до Порошенка та Гройсмана.

Позачергова сесія Хмельницької облради пройде на прохання 29 депутатів, які звернулися до голови облради ще 29 жовтня. І в порядку денному – одне питання. А саме звернення до Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У проекті звернення обласної ради міститься декілька пунктів. Перший з яких – скасувати рішення про підвищення тарифів на газ для населення. Нагадаємо, ціни на газ зросли з першого листопада.

Ще одним пунктом проекту є прохання забезпечити поквартирним обліком газу, перешочергово, отримувачів субсидій. А також забезпечити реальну монетизацію субсидій.

Нагадаємо й проте, що Хмельницька облрада вже зверталася до Президента та Кабміну щодо цін на газ. Депкорпус 27 вересня у своєму зверненні наголошував, що підняття ціни на газ для населення є неприпустимим і таким, що порушує права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів.

Як сьогодні депутати голосуватимуть за звернення, сайт «Є» транслюватиме в прямому ефірі. Початок після 13.00. Сесія може розпочатися із затримкою на хвилин 10-20, оскільки на 12.40 має бути ще погоджувальна нарада керівників фракцій, яка може затягнутися в часі.

13.25 Cесія ще не розпочалася

13.40 Погоджувальна нарада ще триває

13.57 Сесія розпочалася

14.45 Сесія завершилася. До вашої уваги запис ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую