ye-logo.v1.2

Депутати облради вимагають від Кабміну знизити ціну на газ

Політика 2995
Народні обранці прийняли звернення до керівництва держави щодо врегулювання «газового питання»
Народні обранці прийняли звернення до керівництва держави щодо врегулювання «газового питання». Фото: Володимира Гординського

Народні обранці звернулися до керівництва держави щодо врегулювання «газового питання».

Сьогодні, 9 листопада відбулася позачергова сесія Хмельницької облради. Народні обранці зібралися, аби ухвалити звернення до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У проекті звернення обласної ради міститься декілька пунктів: скасувати рішення про підвищення тарифів на газ для населення, забезпечити реальну монетизацію субсидій та збільшити фінансування державних програм в сфері підвищення енергоефективності.

«В новій формулі Уряду щодо зміни ціни на газ відсутня економічна логіка та справедливість, адже така політика умисно робить людей бідними, щоб у підсумку механізмами «субсидій» нібито захистити людей, а насправді підвищити прибутки НАК «Нафтогаз України» та газовидобувним підприємствам», - йдеться у зверненні депутатів до Кабінету Міністрів України.

Усі 60 депутатів, які були присутні на сесії, проголосувати «за» дане питання.

До речі, нещодавно Хмельницька облрада вже зверталася до Президента та Кабміну щодо цін на газ. Депутатський корпус 27 вересня у своєму зверненні наголошував, що підняття ціни на газ для населення є неприпустимим і таким, що порушує права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів.

Нагадаємо, ціни на газ зросли з першого листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую